Vitenskapelig assistent ved Institutt for foretaksøkonomi

Illustrasjonsfoto

Ved Institutt for foretaksøkonomi er det ledig stilling som vitenskapelig assistent. Stillingen tilsvarer 25 prosent og har en varighet på inntil to år.

08.11.2012 - Red.


Den som blir ansatt skal organisere gruppeundervisning i matematikk og statistikk på bachelornivå, og også delta i undervisningen ved behov. I tillegg vil vedkommende ha enkelte administrative oppgaver knyttet til de øvrige obligatoriske bachelorkursene til instituttet og bistå med koordinering av arbeidet med utlysning og tilsetting av kursassistenter.

Søkere bør være studenter i sluttfasen av bachelorgraden eller tidlig i masterstudiet. Det kreves gode kunnskaper i grunnleggende matematikk og statistikk, tilsvarende minimum 30 studiepoeng. Matematikk valgfag ved NHH eller tilsvarende er en fordel.

Det er en forutsetning at søkere har erfaring med bruk av Minitab. Videre er det ønskelig at vedkommende har kjennskap til Maple. Den som ansettes vil jobbe tett opp mot instituttadministrasjonen i tillegg til kursansvarlige ved instituttet. Gode samarbeidsevner er derfor en forutsetning.

Stillingen har stillingskode 1423. Avlønning skjer i tråd med Hovedtariffavtalen i staten og i samsvar med høgskolens personalpolitikk.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Kvinner og personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til: Førsteamanuensis Per Manne, tlf. 55 95 97 61, e-post: per.manne@nhh.no

Søknad vedlagt CV, karakterutskrift og attester sendes elektronisk via lenke på nhh.no

Søknadsfrist er 23. november 2012.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive