Vikariat som innkjøper ved NHH

NHH søker en innkjøper i et år fra juni 2012. Stillingen er tilknyttet økonomiavdelingen og den ansatte rapporterer til økonomisjef.

23.03.2012 - Red.


Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være kunngjøring av anbud, kontraktforhandlinger og implementering og oppfølging av kontrakter for enkeltkjøp og rammeavtaler. Stillingen skal også bidra til å støtte underliggende enheter ved gjennomføring av større innkjøp.

Stillingen er meget selvstendig og den som tilsettes forutsettes å ha utstrakt samarbeid med andre deler av høyskolens organisasjon og øvrige institusjoner i sektoren.

Søkere må ha master i rettsvitenskap eller juridisk embetseksamen.

Søker må ha særlig interesse for avtalerettslige og innkjøpsfaglige spørsmål. Kunnskap om regelverk for offentlig anskaffing er en fordel.

Den som blir tilsatt må kunne jobbe systematisk, være initiativrik og relasjonsskapende. God skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk, er en forutsetning. Erfaring med elektroniske innkjøpsløsninger er en fordel.

Ved tilsetting vil det bli lagt vekt på gode evner til samarbeid og kommunikasjon, samt fleksibilitet og selvstendighet.

Stillingen har stillingskode - 1363 seniorkonsulent og lønnes etter statens regulativ i lønnstrinn 50 - 58. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn, samt kvinner, oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til økonomisjef Klas Rønning på tlf. 55 95 93 96.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 14.4.2012.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive