UKEN er rett rundt hjørnet

UKEsjef Matz Ruud (foto: Knut André Karlstad)

UKEN 12 er snart i gang, og Paraplyen møtte UKEsjefen bare timer før UKErevyen 2012 spilles foran publikum for aller første gang.

07.03.2012 - Espen Bolghaug


Selv om studentfestivalen offisielt åpner torsdag 8. mars, var det allerede tirsdag klart for den såkalte «Taxipremieren» på årets UKErevy, som har fått navnet iWorld.

- Her inviterer vi taxisjåfører, frisører og andre folk som snakker med folk i jobben til å være de første som får se UKErevyen, forteller Matz Christian Ruud. UKEsjefen satser på at ryktebørsen skal trekke publikum til Aulaen for å se studentrevy.

Da Paraplyen møter Ruud i Aulaen noen timer før generalprøven er nervene under kontroll.

- Jeg tror revyaktørene er de med mest nerver akkurat nå, men alt skal være under kontroll, smiler UKEsjefen.

Nytt av året er at man også har satt opp et eget telt på Koengen i Bergen sentrum. Det såkalte UKEteltet er stedet hvor den verdensberømte elektronikaartisten Tiësto skal holde konsert.

- Jeg tror UKEteltet og UKErevyen blir høydepunktene i år, sier Ruud. Han oppfordrer alle ansatte ved NHH til å ta turen til Aulaen og UKErevyen for å se hva over 1000 av studentene driver med ved siden av studiene.

- Vi har ikke en egen revyforestilling for de ansatte, men mange har allerede blitt invitert. For eksempel har vi invitert hele Teknisk avdeling, avslutter UKEsjefen.

Onsdag kveld er det internpremiere for studentene, og til fredag kommer en rekke NHH-alumni tilbake til den såkalte sivøkhelgen.

For mer informasjon, besøk UKEN sin egen hjemmeside.

Revyforberedelser
Da Paraplyen var innom Aulaen på tirsdag holdt revygjengen på med de siste forberedelsene til sin første forestilling.
Foto: Knut André Karlstad

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive