Ledig vikariat ved CSI

CSI

Ved Center forService Innovation (CSI), Norges Handelshøyskole, er det ledig vikariat som senterkoordinator i seks måneder med mulighet for forlengelse. Stillingen er knyttet til direktørens stab, men vil bli overført til nyopprettet avdeling for forskningsadministrasjon.

09.03.2012 - Red.


Center for Service Innovation (CSI) er NHH's koordinerte satsing for å styrke tjenesteinnovasjon som forskningsområde. Senterets mål er å styrke tjenestebedrifters innovasjonsevne og det involverer forskere fra alle NHHs institutter.

Senteret har nylig fått status som Senter for forskningsdrevet innovasjon (SFI) og finansieres med en tildeling på 80 mill. NOK fra Norges Forskningsråd de nærmeste 8 årene. Senteret er en del av storsatsingen NHH 2021.

Blant bedriftspartnerne i CSI finnes Telenor, DnB NOR, Posten, Storebrand, Tryg, EDBErgoGroup og PwC. Senteret omfatter forskningspartnerne NHH, SNF, Arkitektur og designhøgskolen (AHO) og SINTEF.

Ved Center for Service Innovation (CSI), Norges Handelshøyskole, er det ledig vikariat som senterkoordinator i seks måneder med mulighet for forlengelse. Stillingen er knyttet til direktørens stab, men vil bli overført til nyopprettet avdeling for forskningsadministrasjon.

Stillingen vil blant annet omfatte følgende:

• løpende kontakt med bedriftspartnere, både personlig og gjennom digitale medier
• organisering av møter, workshops, konferanser og pressekontakt
• kontakt med og rapportering til Norges Forskningsråd
• administrativ oppfølging av CSI's aktiviteter

For stillingen kreves universitets-/høyskoleutdanning på masternivå, gjerne innen innovasjonsrelaterte fag. Det er ønskelig med yrkeserfaring, men dette kan oppveies av annen relevant erfaring. Søkere må også ha forståelse for næringslivets arbeidsformer.

Personen som tilsettes må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Videre vil personen vi søker være utadvendt og engasjert samt strukturert og organisert.

God skriftlig og muntlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk, er en forutsetning.

For rette vedkommende vil dette være en spennende stilling med en unik mulighet til å etablere et kontaktnettverk på høyt nivå i noen av Norges største tjenestebedrifter.

Stillingen har kode 1054 - kontorsjef og lønnes etter statens regulativ i ltr. 54 - 60 avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn, samt kvinner oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til professor Per Egil Pedersen (senterleder), tlf. 90655321.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 25.3.2012.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive