Styrekandidater for midlertidig ansatte

Valgurne

6. og 7. juni blir det holdt valg av styrerepresentant for midlertidig tilsatte i forsknings- og undervisningsstillinger. Her presenterer kandidatene seg.

25.05.2012 - Red.


Sebastian Fest (Arkivfoto: Hallvard Lyssand)

Sebastian Fest (28)

Stilling: PhD-student ved Institutt for samfunnsøkonomi siden august 2011.

Utdanning: Vordiplom (tilsvarende baccalaureus) i økonomi med samfunnsvitenskapelig orientering, Universität Potsdam, 2008. Master i samfunnsøkonomi, Universitetet i Bergen, 2011.

Forskningsfelt: Adferdsøkonomi/Eksperimentell økonomi

Hvorfor bør jeg velges: Jeg var selv midlertidig ansatt som vitenskapelig medarbeider både ved UIB og NHH. Med utgangspunkt i disse erfaringene og på grunnlag av min nåværende midlertidige stilling som PhD-student, ønsker jeg å representere interessene til alle midlertidig ansatte i vitenskapelig stilling ved NHH.


Seidali Kurtmollaiev (Arkivfoto)

Seidali Kurtmollaiev (24)

Stilling: Stipendiat ved Institutt for strategi og ledelse.

Utdanning: Universitetet i Nordland (Handelshøgskolen i Bodø), siviløkonom (økonomistyring), 2009-2011. Tavrida National V.I. Vernadsky University (Krim, Ukraina), master i internasjonal økonomi, 2004-2009.

Forskningsfelt: Tjenesteinnovasjon.

Hvorfor bør jeg velges: Jeg kunne ha lovet dere mindre regn og mer sol for etterpå å bare ha sagt «Oops! En liten feil - lyktes ikke å bli enig med arrangøren». Men det skal jeg ikke. I stedet skal jeg høre på dere og vil gjøre alt mulig for at dere skal få bli hørt i styret.


Annelise Ly (Arkivfoto)

Annelise Ly (31)

Stilling: Doktorgradsstipendiat ved Institutt fagspråk og interkulturell kommunikasjon siden august 2011.

Utdanning: Master i Fransk ved Universitetet i Bergen. International Master in Management, SKEMA Business School (ESC Lille), Frankrike. Bachelor i fransk med spesialisering i å undervise fransk som fremmedspråk.

Forskningsfelt/ansvarsområder: Interkulturell Kommunikasjon i næringslivet, med fokus på Norge, Kina og Frankrike. Lingvistikk. Studentrepresentant for den Nasjonale forskerskolen i språkvitenskap og filologi. Kursansvarlig for VOA kurset East Asian Culture and Communication ( fra høsten 2012 ).

Hvorfor bør jeg velges: Jeg er interessert i å forstå måten høyskolen er styrt på, og jeg tror at denne stillingen kan gi meg god innsikt i dette. Jeg er allerede studentrepresentant ved den Nasjonale forskerskolen i språkvitenskap og filologi, og ønsker å bruke denne erfaringen til å representere alle midlertidige ansatte ved NHH på den beste måten. Jeg er engasjert, motivert og blid.


Mads Nordmo (Foto:Daniel G. Bernstein)
Foto: Daniel G. Bernstein

Mads Nordmo (28)

Stilling: Doktorgradsstipendiat ved Institutt for strategi og ledelse og emneansvarlig for SOL020.

Utdanning: Psykolog fra UiB.

Forskningsfelt/ansvarsområder: Forsker på lederutvikling.

Hvorfor bør jeg velges: I kraft av å være doktorgradsstipendiat har jeg kjennskap til de saker som angår forskningsmiljøene på SOL. Og som emneansvarlig i SOL020 har jeg daglig kontakt med studenter på bachelor-nivå. På dette grunnlag kan forvalte flere perspektiver, og dermed være med på å fatte gode beslutninger.


Aleksander Sivertsen (Foto: Helge Skodvin)
Foto: Helge Skodvin/arkiv

Aleksander Sivertsen (28)

Stilling: Doktorgradsstipendiat ved Institutt for strategi og ledelse.

Utdanning: Bachelor og master fra NHH.

Forskningsfelt/ansvarsområder: Konsumentpsykologi og markedskommunikasjon

Hvorfor bør jeg velges: Jeg er motivert, engasjert og vil gjøre mitt ytterste for at interessene og rettighetene til NHHs midlertidige ansatte blir ivaretatt. Har en positiv men fokusert tilnærming til utfordringer, er utadvendt, målrettet og har styrerelatert erfaring fra et mindre aksjeselskap. Jeg mener derfor at jeg vil være en god representant for oss midlertidige ansatte.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive