Årets økonomistudent går på NHH

Cilia Holmes Indahl (foto: Knut André Karlstad)

Tredjekullist Cilia Holmes Indahl ble torsdag kveld kåret til årets økonomistudent i Norge.

11.05.2012 - Knut André Karlstad


Universum kårer hvert år årets student innen kategoriene økonomi, IT og teknologi. Denne våren falt valget på NHH-student Cilia Holmes Indahl fra Tromsø.

- Det er først og fremst veldig hyggelig. Jeg regner med at det er mitt utenomfaglige engasjement, også utenfor NHH, som teller sterkt, forteller hun til Paraplyen.

Indahl har nemlig brukt tid på mye mer enn fag i sin tid på NHH. Hun har en lang rekke verv i studentforeningen. En del vil sikkert huske at hun var leder for Kjernestyret i NHHS i 2011, i tillegg til at hun har vært med i Næringslivsutvalget, eXtravadance, K7 Bulletin, StartNHH, NHH Aid og UKEN.

- Jeg har prioritert tiden min på områder hvor jeg kan bidra med noe, sier hun.

Indahl har også hatt et internship ved Anne Sullivan Rehabilitation Center for døve barn i Kina.

Juryen begrunner utnevnelsen slik: "Cilia er så nær den komplette student det er mulig å komme - fordi hun har kvalitetene til både en vanlig og en ekstraordinær student. Et stort engasjement for studieplassen sin, deltidsjobb som spinninginstruktør, humanitært engasjement og gode skoleresultater. Cilia er et stort ledertalent som forvalter sitt ansvar med et strategisk blikk og gode etiske standarder. Cilia skiller seg fra andre kandidater ved å rendyrke studentrollen - hun er i så måte en ekstraordinær ansvarsfull og energisk student."

Indahl tar nå en dobbel mastergrad i bærekraftig utvikling ved NHH og HEC i Paris. Dette er et felt hun gjerne kan tenke seg å jobbe med i fremtiden.

- Jeg har veldig lyst til å drive med bærekraftig rådgivning, og har også vurdert større, internasjonale organisasjoner. Steder hvor en kan være med og påvirke, sier hun.

Cilia Holmes Indahl
NHH-student Cilia Holmes Indahl ble i går kåret til årets økonomistudent av Universum.
Foto: Knut André Karlstad

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive