Ny stilling for Haukaas

Asle Haukaas (foto: Hallvard Lyssand)

Asle Haukaas tiltrådte en nyopprettet stilling som seksjonsleder for næringslivskontakt 15. juni.

19.06.2012 - Red.


NHH ønsker sterkere strategisk satsing på næringslivskontakt i undervisning og forskning. Informasjonssjef Asle Haukaas vil etter oppfordring ta det administrative ansvaret for å sikre dette. Haukaas tiltrådte en nyopprettet stilling som seksjonsleder for næringslivskontakt fra 15. juni 2012. Han fratrådte samtidig stillingen som informasjonssjef.

- Systematisering og videreutvikling av våre næringslivsrelasjoner nasjonalt og internasjonalt er strategisk svært viktig for NHH, og jeg er veldig glad for at Asle Haukaas påtar seg jobben med å utvikle dette området. Asle har det aller beste grunnlaget til å ta ansvar for dette feltet på NHH, sier rektor Jan I. Haaland.

Stillingen er et viktig element i NHHs økte satsing på kontakt med næringslivet. Gjennom EQUIS-akkreditering og styrets arbeid med iverksetting av NHHs strategi for perioden 2010-2013 har NHHs ledelse blitt utfordret på hvordan NHH kan bedre koordineringen av den utstrakte kontakten høyskolen allerede har med næringslivet. Videre er høyskolen utfordret på å utvide porteføljen av næringslivskontakt både nasjonalt og internasjonalt.

- Vi har sett etter en kandidat som har den riktige kompetanse og de riktige egenskaper til å fylle en rolle som skal kunne levere på de områder hvor NHH er blitt utfordret. Det er med glede vi konstaterer at vi hadde kandidaten i egne rekker. Jeg har store forventninger til de resultatene Asle kan skape fra sin nye rolle, sier administrerende direktør Ole Hope til Paraplyen.

Haukaas vil fra første dag samarbeide med direktør for internasjonale relasjoner, John A. Andersen, og internasjonaliseringsmiljøet på NHH. Den nye seksjonen vil etter hvert inngå som en del av den nye avdelingen for eksternt rettet virksomhet.

- Jeg ser fram til igjen å bygge opp nye strategiske satsinger for NHH som er utadrettet nasjonalt som internasjonalt. Spesielt gjelder det å fortsette det gode samarbeidet med fagmiljøene. Samtidig er det hyggelig å bli oppfordret til å påta seg nye og krevende utfordringer, framhever Asle Haukaas.

Stillingen som informasjonssjef vil bli lyst ut like over ferien. Kristin Risvand Mo fungerer i stillingen inntil ny leder er på plass.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive