Nytt rekrutteringsnettsted for doktorgradsutdanningen

Programutvalget for doktorgradsstudiet (PDU) lanserer i disse dager et helt nytt nettsted som et ledd i å styrke rekrutteringen til PhD-studiet ved NHH.

In English.

23.01.2012 - Red.


- Målgruppen for nettstedet er primært egne master- og bachelorstudenter, men også NHH-alumni og internasjonale studenter er viktige målgrupper, sier dekan for doktorgradsutdanningen, professor Helge Thorbjørnsen.

- Hovedmisjonen med nettstedet er å bygge kjennskap til og kunnskap om PhD-studiet, et studieprogram som våre egne studenter vet svært lite om. Gjennom å formidle historiene og bakgrunnen til nåværende og tidligere PhD-studenter håper vi å få formidlet hvilket fantastisk tilbud PhD-programmet faktisk er - og hvilke muligheter det gir både innenfor privat næringsliv, offentlig forvaltning og akademia, fortsetter han.

- PhD-studiet ved NHH har på mange måter vært en godt bevart hemmelighet, og i den grad stud.NHH har vært klar over programmet har nok kunnskapen vært mer basert på myter og gamle fordommer enn oppdatert innsikt. Det forsøker vi stegvis å gjøre noe med, blant annet gjennom dette nettstedet, konkluderer Thorbjørnsen.

I tillegg til presentasjon av doktorgradsutdanningen gjennom både personlige historier og fakta, kan potensielle studenter finne opptakskrav og ikke minst søknadsfrister.

Nærmeste søknadsfrist for opptak til PhD-studiet er 1. februar 2012.

Besøk de nye PhD-sidene


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive