Fornøyd FIBE-sjef

Sigurd V. Troye, FIBE 2012 (Foto: Hallvard Lyssand)

- Utfordringen blir å toppe dette neste år, sier Sigurd V. Troye etter at årets utgave av FIBE ble arrangert i den første uken av 2012.

12.01.2012 - Tekst: Espen Bolghaug Foto: Hallvard Lyssand


NHH-professoren, som hadde sjefsrollen for årets konferanse, er strålende fornøyd med både den praktiske gjennomføringen og det faglige innholdet - to ting han forøvrig mener man kan se en sammenheng mellom:

- At vi valgte beslutninger som tema for plenumsforedragene og paneldebatt var vellykket. Beslutninger kan på mange måter sies å knytte sammen de ulike fagene på NHH. Økonomifag som samfunnsøkonomi, regnskap og finansiering dreier seg alle om å gi grunnlag for beslutninger og hvordan beslutninger kan og bør tas. Det samme kan sies om markedsføring, organisasjonsfag, strategi og informasjonssystemer. Det gjorde at temaet var relevant for de fleste.

-Og ikke glem: det å arrangere en konferanse handler også om å ta beslutninger, fortsetter en fornøyd FIBE-sjef.

Feirer 30 år i 2013

På skrytlisten til Troye havner vaktmestere, kantinepersonale og den administrative gruppen bestående av May-Britt Rød, Seidali Kurtmollaiev og Paal Fennell.

- Gode beslutninger blir sjelden gode hvis de ikke settes ut i livet med kløkt, teft og tanke, sier Troye.

Årets FIBE var den 29. i rekken, neste år er altså et jubileumsår for konferansen.

- Utfordringen blir nå å finne tema og foredragsholdere for neste FIBE som kan engasjere deltagerne like mye som det gjorde denne gangen. Uansett ser vi frem til arrangementet av neste konferanse med lyst og lett sinn, konkluderer Troye.

Les mer om FIBE 2012 her. http://paraplyen.nhh.no/paraplyen/arkiv/2011/november/fibe-2012-/

Tryg-direktør Kjerstin Fyllingen, investor Thorstein Selvik og NHH-forskerne Lars Jacob Tynes Pedersen og Aksel Mjøs, FIBE 2012 (Foto: Hallvard Lyssand)
Tryg-direktør Kjerstin Fyllingen, investor Thorstein Selvik og NHH-forskerne Lars Jacob Tynes Pedersen og Aksel Mjøs avsluttet FIBE 2012 med en debatt som delte tittel med konferansen: Beslutninger, teft eller tanke?

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive