Avdelingsleder - Forskningsadministrativ avdeling

Ved NHH er det ledig stilling som avdelingsleder for Forskningsadministrativ avdeling.

10.02.2012 - Red.


Avdelingen etableres i mars 2012 og vil være organisert i tre seksjoner som samler og har ansvar for henholdsvis forskningsadministrasjon, forskerutdanning og høyskolens bibliotek.

Avdelingslederen vil inngå i høyskolens administrative ledergruppe, og rapporterer til administrerende direktør.

Den som tilsettes vil også samarbeide tett med faglig ledelse, og spesielt viserektor for forskning, dekan for doktorgradsutdanningen så vel som med SNF, fagstab, institutt og administrative avdelinger.

NHHs virksomhet og organisering er i endring og utvikling. Den som tilsettes får gjennom sin funksjon aktivt bidra i dette spennende utviklingsarbeidet.

Sentrale oppgaver for avdelingslederen vil bli:

- å bidra til å etablere og utvikle den nye avdelingen i tråd med NHHs strategiske målsetninger.

- å bidra til å videreutvikle NHHs forskningsadministrative kapasitet, doktorgradsprogrammet og høyskolens bibliotek.

- å bidra til at den nye Forskningsadministrative avdelingen yter den best mulige støtten til NHHs kjernevirksomhet.

Søkere må ha utdanning på masternivå eller høyere, fortrinnsvis innenfor NHHs fagområder.

Aktuelle kandidater bør også ha god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren, og fortrinnsvis også til NHHs organisering og forskningsaktiviteter.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk er en forutsetning, og tilleggskompetanse i andre språk vil kunne være en fordel.

NHH vil legge stor vekt på personlige egenskaper som:

- evne til å arbeide strategisk, være analytisk og løsningsorientert med god gjennomføringsevne

- evne til å inspirere og motivere medarbeidere

- evne til relasjonsbygging på tvers i organisasjonen

- gode samarbeidsevner

Stillingen er plassert i kode 1407 - avdelingsleder og lønnes etter statens regulativ i ltr. 67 - 72. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HR-sjef Christina Therese Brunner, tlf. 55 95 97 50 eller administrerende direktør Ole Hope, tlf. 55 95 92 32.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 26.2.2012.

Kvit2
NHH

Norges Handelshøyskole ble grunnlagt i 1936, og utgjør i dag landets ledende fagmiljø innen økonomisk-administrative fag.

Høyskolen har i dag over 3000 studenter, en samlet stab på rundt 350 personer og samarbeider nært med Administrativt forskningsfond (AFF) og Samfunns- og næringslivsforskning AS (SNF).

Sammen utgjør NHH-miljøet et stort faglig og praktisk fellesskap med mer enn 500 tilsatte.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive