Postdoktor i ledelse/organizational behavior

Ved NHH er det ledig stilling som postdoktor innenfor fagfeltet ledelse/organizational behavior. Stillingen er spesielt rettet mot forskning på atferd i team og ledelse av team.

20.12.2012 - Red.


Postdoktorstillingen er knyttet til Institutt for strategi og ledelse og forskningsprogrammet FOCUS, og er en åremålsstilling for en periode på fire år fra tilsetting.

Det er krav om doktorgrad innenfor fagfeltet ledelse/organizational behavior. Søkere bør fortrinnsvis ha avlagt doktorgraden i løpet av de to siste årene. Det er ønskelig med erfaring med å jobbe i tverrfaglige prosjekt og i samarbeid med næringslivet.

Stillingen innebærer undervisning og veiledning på bachelor- og masternivå. Undervisningen på bachelornivå er på norsk og det kreves derfor gode norskkunnskaper.

Ved søknad om ansettelse i postdoktorstilling skal søkeren legge fram forslag til prosjekt. Det forutsettes at prosjektet utvikles i tråd med målsetninger og tema i FOCUS-programmet. Prosjektforslaget skal inneholde en framdriftsplan. Det forutsettes at søkeren vil kunne gjennomføre prosjektet i løpet av ansettelsesperioden.

I vurderingen av søkere vil hovedvekten bli lagt på innleverte vitenskapelige arbeider og forslag til prosjekt. Erfaring med tett samarbeid med næringslivet i forskningssammenheng vil bli vektlagt. Pedagogiske kvalifikasjoner vil også bli vektlagt.

Opplysninger og materiale som det skal tas hensyn til i bedømmelsen må være innlevert innen søknadsfristen. Referanser oppgis.

En liste over alle søkerens arbeider, med opplysninger om hvor de er publisert, må vedlegges søknaden.

Søknadsfristen er 8. januar 2013. Denne fristen gjelder også for innsending av vitenskapelige arbeider.

Gå til søknadsside nhh.no og bruk lenken 'Send søknad' nederst på siden

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt
Professor Inger Stensaker, tlf. 55 95 96 69 eller
Instituttleder Tor Fredriksen, tlf. 55 95 95 62 (e-post: tor.fredriksen@nhh.no)


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive