Ledig stilling som kontorsjef ved Institutt for finans

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig stilling som kontorsjef. Stillingen er lagt til Institutt for finans.

21.12.2012 - Red.


Instituttet blir etablert per 1. januar 2013 ved deling av tidligere Institutt for foretaksøkonomi og vil ved oppstart ha 13 ansatte i vitenskapelige stillinger, ti midlertidig ansatte stipendiater, to administrativt ansatte (i tillegg til kontorsjefstillingen) og 12 ansatte i bistillinger.

Kontorsjefen bistår instituttleder og nestleder i ledelsen av instituttet og har lederansvar for administrasjonen av instituttets virksomhet. Stillingen vil blant annet omfatte følgende:

• Utredningsoppgaver og saksbehandling for instituttet mot skolens sentraladministrasjon.

• Ansvar for rapportering og analyser av instituttets aktiviteter innen undervisning, forskning og formidling.

• Utarbeidelse og oppfølging av instituttets budsjett og regnskap i samarbeid med instituttledelsen.

• Ansvar for administrative rutiner for instituttet.

• Ansvar for instituttets nettsider og profilering av instituttet i interne og eksterne kanaler.

• Bistå med arbeidsoppgaver i forbindelse med daglig drift, instituttets aktiviteter og planlegging og gjennomføring av konferanser og andre arrangementer ved behov.

• I oppstartsfasen vil kontorsjefen dessuten delta i utviklingen av det nye instituttet.

Søkere til stillingen må ha høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå. Tilsvarende kvalifikasjoner kan oppnås ved relevant praksis og etter- og videreutdanning. Ved vurdering av søkerne legges det vekt på gode lederegenskaper med vekt på resultatansvar, selvstendighet og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Stillingen innebærer nært samarbeid med instituttleder og nestleder, samt utstrakt kontakt med fagstab, administrativ stab, sentraladministrasjon og eksterne samarbeidspartnere. Det blir vektlagt at personen som tilsettes er praktisk orientert og kan igangsette og gjennomføre tiltak med knappe frister. I tillegg må vedkommende ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Intern kommunikasjon på instituttet vil hovedsakelig være på engelsk.

Stillingen er plassert i kode 1054 kontorsjef og lønnes etter statens regulativ i ltr. 60 - 70, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Om ønskelig kan redusert stilling vurderes.

Utfyllende opplysninger om stillingen kan fås ved å henvende seg til instituttleder Jøril Mæland, tlf. 55 95 93 13 (joril.maeland@nhh.no).

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 15. januar 2013.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive