The Choice Lab søker forskningsassistenter

The Choice Lab

Forskergruppen The Choice Lab er på jakt etter studenter som vil være forskningsassistenter i forbindelse med planlagte eksperimenter. In English

13.08.2012 - Red.


The Choice Lab er en forskergruppe innen eksperimentell økonomi ved NHH. Gruppen utformer eksperiment som blir utført i laboratoriet eller i felt. Målet er å øke lære mer om økonomiske og moralske valg.

Neste eksperiment blir utført ved NHH 24. august, og forskergruppen jakter nå på studenter som kan bidra som forskerassistenter ved dette og andre planlagte eksperiment.

Arbeidet gir innsikt og erfaring i hvordan man gjennomfører eksperimenter, og passer for studenter som er grundige, detaljfokuserte, har organisatoriske evner og er i stand til å takle utfordrende situasjoner.

Finn mer informasjon på nettsidene thechoicelab.no. Spørsmål kan rettes til forskningskoordinator Ranveig Falch på e-post ranveig.falch@snf.no.

Søk skriftlig til ranveig.falch@snf.no så for som mulig. Ta med hvor langt du er kommet i utdanningen, all relevant erfaring og en kort redgjørelse om hvorfor du ønsker å arbeide som forskningsassistent.

Siste frist for innsending er fredag 17. august.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive