Ledig vikariat ved NHH

Ved NHH er det på grunn av en fødselspermisjon ledig et vikariat som førstekonsulent, inntil et år med mulighet for forlengelse. Vikariatet er knyttet til Studieadministrativ avdeling.

06.08.2012 - Red.


Stillingen vil blant annet omfatte følgende:

• Opptaksarbeid i forbindelse med opptak til NHHs fulltidsstudier, i første rekke opptak til den femårige siviløkonomutdanningen via Samordna Opptak
• Generelle studieadministrative arbeidsoppgaver; saksbehandling, veiledning og informasjon

For stillingen kreves høyere utdanning; minimum bachelorgrad. Videre vil personer med relevant arbeidserfaring og god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren bli prioritert.

Det kreves god fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen, og det er en fordel med erfaring innen saksbehandling og tekstproduksjon. God skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk er en forutsetning.

Stillingen innebærer samarbeid med dekaner, fagstab, medarbeidere i administrasjonen og studenter. Vi søker en person som mestrer varierte utfordringer, høyt tempo og knappe frister; en person som er effektiv, analytisk og fleksibel, med utpreget serviceinnstilling. Vedkommende må kunne arbeide både selvstendig og i team.

Stillingen har kode 1408 - førstekonsulent og lønnes etter statens regulativ i ltr. 40 - 51, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til studiesjef Jorun Gunnerud, tlf. 55 95 99 84, eller kontorsjef Inger Marie Milde, tlf. 55 95 95 02.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 18.8.2012


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive