Ledig stilling som økonomi- og lønnsmedarbeider

NHH (Arkivfoto)

NHH søker en dynamisk, motivert og kunnskapsrik person til en fast stilling som økonomi- og lønnsmedarbeider.

31.08.2012 - Red.


Stillingen er tilknyttet økonomiavdelingen og rapporterer til økonomisjef. Økonomiavdelingen har ansvar for høyskolens regnskaps-, lønns- og innkjøpsfunksjon.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være utbetaling av lønn, avstemming og rapportering.

Søkere må ha 1-2 års utdanning utover videregående skole. Relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet. Søkere må ha erfaring med regnskaps- og lønnsarbeid.

NHH benytter Agresso økonomi-, lønns- og personalsystem samt forsystemene Basware og Current. Søkere med kjennskap til disse systemene vil bli foretrukket. Det er også en fordel om søkere har kjennskap til statlig økonomistyring.

Stillingen krever god fortrolighet med bruk av IT i arbeidssituasjonen, gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk samt god serviceinnstilling.

Videre vil det ved tilsetting bli lagt vekt på evner til samarbeid, fleksibilitet, nøyaktighet og selvstendighet.

Vi kan tilby:

• Et engasjerende og godt faglig miljø
• Spennende utviklingsmuligheter
• Faglige utfordringer
• Muligheter til faglig oppdatering og kompetanseutvikling

Stillingen har stillingskode 1065 - konsulent og lønnes etter statens regulativ i LR 17, lønnstrinn 37 - 45. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til økonomisjef Klas Rønning på tlf. 55 95 93 96.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 15.9.2012.

Norges Handelshøyskole ble grunnlagt i 1936, og utgjør landets ledende fagmiljø innen økonomisk-administrative fag. Høyskolen har over 3000 studenter, en samlet stab på rundt 350 personer og samarbeider nært med Administrativt forskningsfond (AFF) og Samfunns- og næringslivsforskning AS (SNF). Sammen utgjør NHH-miljøet et stort faglig og praktisk fellesskap med mer enn 500 tilsatte.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive