Ledig stilling som førstesekretær

Ved NHH er det ledig et vikariat som førstesekretær i et år med mulighet for forlengelse. Stillingen er knyttet til Institutt for foretaksøkonomi.

17.08.2012 - Red.


Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være:

•Koordinering av instituttseminarer og -arrangementer
•Enklere saksbehandling knyttet til doktorgradsstudiet
•Støttefunksjon i forhold til rekruttering
•Enklere økonomioppgaver
•Enklere rapporteringsoppgaver
•Delta i det øvrige arbeidet ved instituttet etter behov

For stillingen kreves det minimum eksamen fra videregående skole og gjerne kontorfaglig utdannelse utover dette.

Gode engelskkunnskaper (skriftlig og muntlig) er en forutsetning. Det er en fordel om den som søker har relevant erfaring og kjennskap til bruk av IT-verktøy som Ephorte og Agresso.

Den som blir ansatt vil arbeide i et travelt, internasjonalt miljø og vil ha mye intern og ekstern kontakt. Vi søker en person som er selvstendig, utadvendt, serviceorientert og samtidig liker å arbeide i team. Stillingen er en 100 % stilling.

Stillingen har kode 1063 - førstesekretær og lønnes etter statens regulativ i LR 10, ltr. 32-40 avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kontorsjef Kristin Reichel Teigland, tlf. 55 95 94 31.

Søk stillingen på www.nhh.no innen 8.9.2012.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive