Ledig stilling som organisasjons- og lederutvikler

NHH frå sjøen (Arkivfoto)

NHH søker engasjerte kandidater til en spennende og nyetablert stilling som organisasjons- og lederutvikler, som organisatorisk er plassert i HR-avdelingen.

07.08.2012 - Red.


Norges Handelshøyskole er det ledende økonomisk-administrative fagmiljøet i Norge med ca. 3000 heltidsstudenter og en samlet stab på over 350 medarbeidere. Høyskolen samarbeider nært med Administrativt forskningsfond (AFF) og Samfunns- og næringslivsforskning (SNF). Sammen utgjør NHH og de tilknyttede selskaper et faglig og engasjerende arbeidsmiljø med ca. 500 tilsatte.

NHHs virksomhet og organisering er i endring og utvikling. Du får gjennom din funksjon aktivt bidra i dette spennende utviklingsarbeidet gjennom å sikre at våre menneskelige ressurser utvikles og samspiller på best måte for å realisere våre ambisiøse faglige og strategiske mål.

Dine hovedoppgaver vil være knyttet til:

• Implementering og oppfølging av NHH sin HR-strategi

• Rådgivning innenfor organisasjons- og lederutvikling til ledere og ledergrupper på ulike nivå i organisasjonen

• Prosjektledelse av utviklingsprosjekter

Du må kunne vise til dokumentert erfaring innenfor organisasjons- og lederutvikling. Dersom du har erfaring fra linjeledelse er det en fordel, men ikke et absolutt krav.

NHH vil legge stor vekt på dine personlige egenskaper og ser etter en kollega som:

- evner å arbeide strategisk, er analytisk og løsningsorientert og har god gjennomføringsevne

- evner å inspirere og motivere - evner å bygge relasjoner på tvers i organisasjonen

- har gode samarbeidsevner med fokus på å bidra med egen kompetanse og lytte til andres erfaring / kompetanse og gjennom dette skape den beste løsningen

Det er en fordel, men ikke et krav at du innehar kjennskap til universitets- og høyskolesektoren og du må ha utdanning på masternivå eller høyere. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk er en forutsetning.

Du vil inngå i HR-enheten som består av seks kollegaer innenfor administrativ og utviklingsorientert HR. Du vil rapportere til høyskolens HR-sjef.

Stillingen er plassert i kode 1364 - seniorrådgiver og lønnes etter statens regulativ i ltr. 60 - 70. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HR-sjef Christina Therese Brunner, tlf. 55 95 97 50 / 951 76 288 eller nåværende organisasjons- og lederutvikler Monica Rydland, tlf. 979 85 790.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 26.8 2012.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive