Ledig stilling som seniorkonsulent ved NHH

NHH hovedinngang (Arkivfoto)

Ved NHH er det ledig en fast stilling som seniorkonsulent knyttet til Studieadministrativ avdeling.

06.08.2012 - Red.


Stillingen omfatter eksamensrelatert arbeid i tilknytning til alle høyskolens studieprogrammer, hvor bla. følgende inngår:

  • • Utredning og saksbehandling av eksamensrelaterte problemstillinger
  • • Forberedelse av saker for ledelse og styringsorganer
    • Rådgiving, veiledning og informasjonsrettet virksomhet
    • Selvstendig og variert arbeid i forbindelse med høyskolens eksamensavvikling

For stillingen kreves høyere utdanning fra universitets- eller høgskole, fortrinnsvis på masternivå.

Administrativ erfaring fra universitets- og høyskolesektoren vil bli prioritert. Det er en fordel med erfaring innen eksamensadministrasjon, saksbehandling og/eller tekstproduksjon/ utredningsarbeid.

Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk, er en forutsetning. Det kreves god fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen, erfaring med studieadministrative system vil bli prioritert.

Stillingen innebærer nært samarbeid med dekaner og kontakt med studenter, fagstab og andre medarbeidere i administrasjonen.

Vi søker en person som mestrer varierte utfordringer, høyt tempo og knappe frister; en person som er effektiv, analytisk og fleksibel, med utpreget serviceinnstilling. Vedkommende må kunne arbeide både selvstendig og i team.

Stillingen har kode 1363 - seniorkonsulent og lønnes etter statens regulativ i ltr. 51 - 56, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til studiesjef Jorun Gunnerud, tlf. 55 95 99 84, eller kontorsjef Inger Marie Milde, tlf. 55 95 95 02.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 18.8.2012.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive