Lanserer jubileumsnettsider

NHH 75 år Jubileumsnettside

I dag markeres NHHs stiftelsesdag 7.september 1936 med lansering av nettsider for NHHs 75-årsjubileum i 2011. Nettsidene gir et innblikk i hvordan jubileet vil prege aktiviteten ved og utenfor NHH i kommende år, selv om mye fortsatt er på planleggingsstadiet.

07.09.2010 - Hallvard Lyssand


Intensjonen med jubileumsnettsidene er å tilby interne og eksterne aktører en informasjonskanal som berører ulike aspekter ved 75-årsfeiringen.

- Målet er å holde nettsidene løpende oppdatert mht nyheter, relevante styresaker og andre beslutninger som tas i den pågående planleggingsprosessen, og å bygge dem ytterligere ut i takt med at milepæler i planleggings- og organiseringsarbeidet nås, forklarer Kristine Stenhaug, som sitter i sekretariatet for jubileet.

- Nettsidene gir blant annet en oversikt over planlagte vitenskapelige konferanser, seminarer, studentrelaterte aktiviteter og sosiale arrangement som vil finne sted i løpet av jubileumsåret 2011. I tillegg får man presentert sammensetningen av sentrale komiteer, som Næringslivskomiteen og Æresdoktorkomiteen, sier Stenhaug.

- På de nye nettsidene kan en også se logoen som skal benyttes i all kommunikasjon og faglig aktivitet i forbindelse med jubileet, legger hun til.

Målene for jubileumsfeiringen er ambisiøse, og komiteen håper at presentasjon av nyttig, relevant og oppdatert informasjon til de ansatte vil føre til engasjement og konstruktive tilbakemeldinger, slik at høyskolen har større sjanser for å lykkes med å nå målene.

- Ønsket er å inspirere til frivillig deltakelse i komité- og planleggingsarbeid rettet mot et mangfold av arrangementer som skal gjennomføres i jubileumsåret. Mange interne arrangementskomiteer er allerede godt i gang med arbeidet, men det vil bli også bli behov for ytterligere assistanse når arrangementene nærmer seg, avslutter Stenhaug

De nye nettsidene kan du lese her: www.nhh.no/jubileum


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive