Studiesekretær

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig stilling som studiesekretær.

19.11.2010 - Redaksjonen


NHH Executive (NHHE) tilrettelegger og markedsfører ulike etter- og videreutdanningstilbud, både åpne og bedriftsinterne programmer. I forbindelse med opptak og drift av etter- og videreutdanningsprogrammer er det ledig en stilling som studiesekretær.

Hovedarbeidsoppgaver vil være:

• registrering og diverse arbeid i forbindelse med opptak til ulike deltidsstudier
• driftsoppgaver i forbindelse med gjennomføring av studier
• bistå markedsteamet ved ulike markedsføringstiltak
• delta i det øvrige arbeidet ved NHHE etter behov

Utdanningskrav er minimum videregående skole og kunnskaper i IT og språk (engelsk).

Den som blir ansatt vil arbeide i et travelt miljø og vil ha mye ekstern og intern kontakt. Vi søker en person som er utadvendt, serviceorientert og som liker å arbeide i team. Stillingen er i utgangspunktet en 100 % stilling, men det kan være mulighet for å diskutere en noe redusert stillingsandel.

Etter- og videreutdanning er et viktig strategisk satsingsområde for Norges Handelshøyskole, og vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig utvikling.

Stillingen har kode 1063 førstesekretær og lønnes etter statens regulativ i LR 10, lønnstrinn 32-40 avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 prosent som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til avdelingssjef Elisabeth Løvenholm, tlf. 55 95 96 08.

Søk stillingen på www.nhh.no innen 4.12.2010.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive