Søk om gjesteopphold ved Scancor

Scancor

NHH-forskere blir invitert til å søke om gjesteopphold ved Scancor, som holder til ved Stanford University i California. Første søknadsfrist er 1. desember for opphold mellom september og desember 2011. In English

08.11.2010 - Red.


Scandinavian Consortium for Organizational Research (Scancor) ved Stanford har siden 1989 vært en viktig ressurs for norske og skandinaviske organisasjonsforskere.

Senteret ble etablert som et resultat av samarbeidet mellom Jim March og Johan P. Olsen. Det første tiåret var March direktør, inntil Woody Powell tok over i 1999. I juli 2010 ble Mitchell Stevens senterets nye direktør.

Scancor tilbyr muligheter for lengre og kortere gjesteforskeropphold og har et begrenset antall kontorplasser til rådighet for gjesteforskere. Senteret er en unik ressurs som bør benyttes flittig av norske forskere.

I tillegg til muligheter for fast kontorplass, arrangeres det faste forskningsseminarer ved senteret der det forventes at gjesteforskere deltar aktivt.

Gjesteforskerne får også muligheter til å benytte seg av det rike tilbudet av seminarer, forelesninger og muligheter for personlige kontakter med ledende organisasjons- og samfunnsforskere ved Stanford.

Søknader fra doktorgradsstudenter og etablerte forskere ønskes velkommen.

Søknadsfrister:
1. desember for opphold september - desember 2011
1. april for opphold januar - juni 2012
1. september for opphold juni - august 2012

Søknader sendes til Haldor Byrkjeflot (haldor.byrkjeflot@rokkan.uib.no) som er norsk medlem i Scancors styre med kopi til lederen for Scancor, Mitchell Stevens.

For ytterligere informasjon og søknadsprosedyrer, se hjemmesidene til Scancor


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive