NHH Alumni lanserer nye nettsider

alumni.nhh.no

NHH Alumni lanserer nye nettsider i dag. Faglig påfyll og Wenche Myhre-mimring er bare noe av det de nye sidene tilbyr. - Det blir veldig spennende å høre reaksjonene fra alumni, sier alumnikoordinator Kristoffer Erikstad

31.05.2010 - Line B. Lønnum


NHH Alumni: Kristoffer Erikstad (t.h.) Line B. Lønnum og Solve Rølling (Arkivfoto: Hallvard Lyssand)
Alumnikoordinator Kristoffer Erikstad (t.h.) og medarbeiderne Line B. Lønnum og Solve Rølling har planlgt og bygd opp de nye nettsidene til NHH Alumni.

- Etter lang tids arbeid er vi nå i havn og gleder oss veldig til å lansere den nye siden, sier alumnikoordinator Kristoffer Erikstad.

Sammen med sine medarbeidere Line B. Lønnum og Solve Rølling har han brukt mye tid de siste månedene på å planlegge og bygge opp de nye sidene.

- I den nye satsingen har vi valgt å fokusere på tre kjerneområder: faglig påfyll, oppdateringer fra NHH og mimring, forklarer Erikstad.

De nye sidene innholder blant annet nyheter fra NHH, tidligere utgaver av NHH Bulletin og helt nye sider om studentforeningen.

- Vi er spesielt fornøyd med å ha fått mer faglig påfyll på sidene. Nå kan alumni lese om mulighetene for etterutdanning, og få tips om artikler anbefalt av fagstaben fra NHH.


Mimring

Alumnisider på nett, Wenche Myhre (Arkivfoto)
Alumnisidene inneholder blant annet et fotoarkiv med bilder fra hele NHH-historien. Her er Wenche Myhre avfotografert under en visitt i klubben.

De nye nettsidene gir også gode muligheter for å tenke tilbake på studietiden ved NHH.

- Vi har blant annet lagt ut alle tidligere utgaver av "Vi begynner på NHH", forklarer Erikstad.

I tillegg arbeides det med å bygge opp et bildearkiv som etter hvert vil bestå av bilder fra hvert tiår helt tilbake til 1930-årene.

- Det har blitt tatt mange spennende bilder på NHH oppgjennom årene. Blant annet har vi lagt ut bilder fra da Wenche Myhre gjestet Klubben på 60-tallet, sier Erikstad.

NHH Alumni-teamet håper at de nye sidene vil føre til mer aktivitet blant alumni.

- Med så mye nytt innhold på siden håper vi at tidligere studenter vil bruke sidene ofte og ha stor glede av dem, sier Erikstad, og oppfordrer brukere til å komme med tilbakemeldinger om de nye sidene via e-post til alumni@nhh.no.

Gå til de nye alumnisidene



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive