Nye studentrepresentanter i NHH-styret

Jørgen Kjær og Anette Frønsdal (privat foto)

Anette Celine Frønsdal og Jørgen Veirød Kjær er studentenes nyvalgte representanter i NHH-styret.

30.06.2010 - Hallvard Lyssand


Da NHHS arrangerte valg til diverse posisjoner i april i år gikk Anette Frønsdal og Jørgen Kjær seirende ut av kampen om å bli studentrepresentanter i NHH-styret.

De tiltrer offisielt sine nye verv 1. august, og via e-post har Paraplyen stilt dem følgende spørsmål

1) Hvorfor ville du sitte i styret?

2) Hva håper du/dere å oppnå gjennom styrearbeidet? Har dere saker dere vil arbeide spesielt med?

Anette Frønsdal (23)
Fullført bachelor ved NHH. Begynner på master samme sted etter jul.

1) Jeg ønsket å være studentrepresentant i styret da jeg tror det er en annerledes og god erfaring å ta med seg videre. Å få ta del i NHH sin fremtidige strategiplanlegging virker både spennende og interessant.

2) Etter hvert vil vi nok forstå mer hva vår oppgave som styrerepresentant innebærer, men motivasjonen er det ingen ting å si på. Vi gleder oss til å gjøre en innsats for å sette oss inn i saker som skal diskuteres, og bidra med studentenes synspunkt.

Vi ønsker også å være synlige overfor studentene og informere så godt det lar seg gjøre om hva som foregår i styret. Hvis noen har noen innvendinger er det bare å ta turen til kontoret vårt ved biblioteket, eller ta tak i en av oss i gangene på NHH.

Jørgen Kjær (25)
Tar master i strategi og ledelse.

1) I NHH-styret får man innblikk i og muligheten til å jobbe med viktige saker som angår både studenter og tilsatte ved skolen. Det er her strategier for fremtiden blir lagt, og muligheten til å ta del i dette arbeidet ser jeg på som et stort privilegium.

2) Ikke alle er klar over at studentene er representert i NHH-styret, og dette vil vi prøve å gjøre noe med. Vår jobb er å hele tiden tale studentenes sak, og dette innebærer at vi er tilgjengelige og flinke til å lytte til studentenes meninger.

Av konkrete saker kan det nevnes at vi vil jobbe for å sikre studentene tilstrekkelige ressurser i nybygget, samt at vi vil se på mulighetene for å styrke utvekslingstilbudet ytterligere, da særlig på bachelornivå.

Jørgen Kjær og Anette Frønsdal
Jørgen Kjær og Anette Frønsdal skal representere NHH-studentene i høyskolens styre det kommende året.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive