Lasse Lien fikk foreleserpris

Lasse Lien (Arkiv)

Førsteamanuensis Lasse Lien ved Institutt for strategi og ledelse er årets mottaker av Masterstudentenes pris for fremragende innsats.

25.06.2010 - Hallvard Lyssand


"Lasse Lien tildeles Masterstudentenes pris for fremragende innsats på bakgrunn av sine engasjerende og interessante forelesninger, der han bruker humor og kompetanse i undervisningen på en glimrende måte. Videre legger han stor innsats i å formilde sitt fag på en inspirerende og lærerik måte, som gjør ham til et forbilde for andre forelesere," heter det i Masterfagutvalgets begrunnelse for tildelingen av årets pris.

Lien fikk prisen overrakt i forbindelse med årets avslutningsmarkering i Aulaen sist fredag.

- Min umiddelbare reaksjon på tildelingen var vantro, og så glede, og deretter bekymring for fremtidig fallhøyde, spøker prisvinneren når Paraplyen ber om kommentar til tildelingen.

- Men spøk til side - det er klart at en slik ære gir en voldsom inspirasjon i forhold til fremtidig undervisning. Pristildelingen faller forøvrig sammen med at jeg reiser på friår til USA så det blir en karamell jeg kan suge på lenge, fortsetter han

- Ellers er det også naturlig å takke de andre som har bidratt i mine kurs. Kursassistent Vlad Zvontsov, gjesteforelesere, og sist men ikke minst studentene. Det å haflinke og motiverte studenter betyr mer enn noe annet. Det har vi på NHH, og det er lett å glemme hvor heldige vi som underviser er i så måte, avslutter Lien

Masterstudentens foreleserpris ble etablert i 2008. Hvem som får prisen blir avgjort av styret i Masterfagutvalget etter nominasjoner fra studentene.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive