Ledige stillinger: Førstekonsulenter i studieadministrasjonen

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig to faste stillinger som førstekonsulent knyttet til studieadministrasjonen.

20.08.2010 - Red.


Stillingene vil blant annet omfatte følgende:

Stilling nr. 1:

Saksbehandleransvar for programutvalget for bachelorutdanningen.

Administrativ støttefunksjon for dekanen for bachelorutdanningen.

Opptaksarbeid i forbindelse med opptak til NHHs fulltidsstudier, i første rekke opptak til den femårige siviløkonomutdanningen via Samordna Opptak.

Stilling nr. 2:

Opptaksarbeid i forbindelse med opptak til NHHs fulltidsstudier på masternivå (hovedansvar for opptak til norskspråklige masterprogrammer, delansvar for internasjonale opptak til engelskspråklige masterprogrammer).

Begge stillingene inkluderer generelle studieadministrative arbeidsoppgaver som veiledning, saksbehandling og informasjon.

For stillingene kreves høyere utdanning tilsvarende minimum bachelorgrad. For stilling nr. 1 er mastergrad ønskelig. Videre vil personer med relevant arbeidserfaring og god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren bli prioritert.

Det kreves god fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen. For stilling nr. 1 er det en fordel med erfaring innen saksbehandling og tekstproduksjon/utredningsarbeid.

Stillingene innebærer nært samarbeid med dekaner, og utstrakt kontakt med studenter, fagstab og andre medarbeidere i administrasjonen.

Vi søker personer som kan arbeide både selvstendig og i team, og som er effektive, løsningsorienterte, fleksible og utadrettede, med utpreget serviceinnstilling. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk, er en forutsetning.

Stillingene har kode 1408-førstekonsulent og lønnes etter statens regulativ i LR 21, ltr. 40-50, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til fungerende studiesjef Kjersti Berg Danilova, tlf. 55 95 92 15, eller seniorkonsulent Eivind Drange på telefon 55 95 96 74.

Søkere bes oppgi i søknaden hvilken av stillingene det søkes på.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 4. september 2010.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive