Gode tilbakemeldinger for nye NHHS-sider

nhhs.no

Nye nhhs.no vært på lufta i vel en måned. - Tilbakemeldingene så langt er i hovedsak positive, sier Andreas P. Engstrand i Kjernestyret.

20.04.2010 - Knut André Karlstad


- De nye nettsidene til NHHS ble lansert 1. mars. Arbeidet ble satt i gang under forrige Kjernestyre, som startet planleggingen med design og struktur. Etter nyttår fikk vi fart i prosessen. Grunndesignet var ferdig før jul, resten ble ferdigstilt i løpet av februar. Det er fortsatt en del som gjenstår, blant annet en god periode med feilsøking, sier informasjonsansvarlig i årets Kjernestyre, Andreas P. Engstrand.

Årsakene til at studentene ønsket en fornyelse på webfronten var at den gamle portalen inneholdt veldig mye informasjon, og at det var vanskelig å finne frem. Nå skal det være enklere å finne relevant informasjon, sidene ser bedre ut og de skal fungere godt i alle nettlesere.

I tillegg satser man nå på mer journalistisk innhold, fremfor oppslagstavleartikler og arrangementsomtaler.

- Vi satser mye mer på journalistisk innhold. Profileringsutvalget (PU) sitter som redaksjon for nettsiden. De setter krav til hva som skal legges ut og ikke. Vi satser også på høyere integrering med sosiale medier, forteller Engstrand.

Tilbakemeldingene så langt har vært gode.

- Vi har fått veldig mye positive tilbakemeldinger i forhold til design og tilgjengeligheten på informasjon. Av det negative har det vært mest småting som har manglet. Ellers gjenstår å få billedarkivet på plass. I tillegg har vi fått en ny webserver i foreningen, som er mye mer stabil, avslutter Engstrand.

Andreas P. Engstrand (Foto: Knut André Karlstad)
Informasjonsansvarlig i Kjernestyret i NHHS, Andreas P. Engstrand.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive