Nye fjes på SOL

Liz-Beth Lindanger og Paal Fennell (foto: Knut André Karlstad)

Torsdag 1/10 var første arbeidsdag for to nye administrativt ansatte ved Institutt for strategi og ledelse. Møt konsulent Liz-Beth Lindanger og kontorsjef Paal Fennell her.

02.10.2009 - Knut André Karlstad


Liz-Beth Lindanger
Liz-Beth Lindanger
Foto: Knut André Karlstad

Lindanger har gått markedsføringsskole og tatt diverse delfag før hun begynte sin yrkeskarriere.

- Nå kommer jeg fra UiB, hvor jeg jobbet nesten åtte år som konsulent ved Arboretet og Botanisk hage. Tidligere jobbet jeg 11 år i Bergen Bank (nå: DnB NOR), forteller hun.

Nå skal Lindanger jobbe i en 70 prosent stilling med eksamensforberedelser og diverse oppgaver innen økonomi og administrasjon ved instituttet. På fritiden liker hun å drive med hagestell, trene, gå turer og reising.


Paal Fennell
Paal Fennell
Foto: Knut André Karlstad

Ny kontorsjef på instituttet er Paal Fennell. Han er jurist fra Universitetet i Bergen, og har i tillegg tatt en deltidsmaster i offentlig økonomi og ledelse ved NHH. Han har tidligere vært fylkesdirektør og rådgiver i NAV Hordaland.

- Jeg tror det blir veldig artig og spennende å jobbe her. Jeg har en familie med en søster og svoger som begge har utdannelse herfra. Jeg bodde rett borte i gata her i elleve år, så jeg føler jeg kjenner godt til NHH, sier han, og legger til at når han ikke skal være kontorsjef på SOL så liker han veldig godt å gå i fjellet.

- Jeg tenkte jeg kanskje skulle bli med i turgruppen, sier Fennell.

Paraplyen ønsker begge to velkommen til NHH.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive