Ledige stillinger som driftsoperatør/driftstekniker

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig to stillinger som driftsoperatør/driftstekniker. Stillingene er lagt til administrativ og teknisk driftsavdeling.

30.10.2009 - Red.


Stillingene skal ivareta driftsoppgaver innen ett eller flere av fagfeltene park- og bygningstjeneste og VVS, samt utføre generell beredskaps- og vakttjeneste innenfor alle ovennevnte felter. Det forutsettes deltagelse i vaktturnus.

Søkere må ha gjennomgått praktisk og teoretisk opplæring innen relevante fagområder. Ved tilsetting som driftstekniker vil fagbrev innen relevante fagområder være en fordel.

Det vil bli lagt vekt på erfaring med tilsvarende arbeid, herunder betjening av varme- og ventilasjonsanlegg tilkoblet sentral driftskontroll. Høyskolen har IT-baserte driftsovervåkningssystemer, det forutsettes derfor generell IT-kompetanse. Førerkort for bil er nødvendig.

De som blir tilsatt må ha gode samarbeidsevner samt evne til å arbeide selvstendig. Det er en fordel å beherske engelsk muntlig. Det legges vekt på serviceinnstilling og evne til å arbeide nøyaktig og systematisk i et hektisk miljø.

Stillingene har kode 1216 - driftsoperatør og lønnes etter statens regulativ i LR 03, ltr. 22-36, eller kode 1136 - driftstekniker og lønnes etter statens regulativ i ltr. 32 - 45, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnsammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Kvinner og personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingene kan fås ved henvendelse til Arvid Fredheim, tlf. 55 95 98 89 eller Arvid.Fredheim@nhh.no.

Søk stillingene på www.nhh.no/stilling innen 14.11.2009.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive