Årets sykkelvinner

Sykle til jobben-aksjonen, Torunn Fantoft og Inger Midttun

Sykle til jobben-aksjonen 2009 er over, og årets vinner er kåret ved loddtrekning. I en uhøytidelig seremoni fikk Inger Midttun overrakt premien - en flunkende ny sykkel.

22.10.2009 - Jane Brit Sande


Sykle til jobben-aksjonen blir arrangert av Bedriftsidrettslaget (BIL) på NHH hvert år, og strekker seg over perioden mai - september.

- En kan sykle, gå, svømme, gå på rulleskøyter. En kan gjøre hva en vil, så lenge det er fysisk aktivitet til og fra jobben, forteller Torunn Fantoft, representant fra BIL.

- Nytt av året er at det kun er en premie i den individuelle konkurransen, men til gjengjeld er det en flott premie. Vi har også innført kun premiering ved loddtrekning, og på denne måten er det lettere å inkludere alle i aksjonen, forsetter hun.

Årets deltakelse var den høyeste på lenge. 17 stykker var med i kampen om årets premie - en ny sykkel, men Fantoft mener langt flere i realiteten er kvalifisert til å delta. Man må selv levere inn utfylt skjema innen fristen for å bli med i trekningen.

- Det var også lyst ut en konkurranse om hvilke enhet som fikk flest antall kilometer aktivitet til og fra jobben, men her var det ingen som leverte inn skjema, dessverre, sier Fantoft.

Fornøyd vinner

Inger Midttun har både syklet og gått til jobben, og er veldig fornøyd med å være den heldige utvalgte.

- Jeg hadde jo ikke regnet med at jeg skulle vinne, men dette var veldig kjekt, sier hun.

- Vi i BIL gratulerer deg med premien, og takker for flott innsats under aksjonen, avslutter Fantoft.

Torunn Fantoft og Inger Midttun
Inger Midttun (t.h.) deltok i årets Sykle til jobben-aksjon og ble trukket ut som vinner av en splitter ny sykkel. Hun fikk premien overrakt av Torunn Fantoft fra bedriftsidrettslaget torsdag.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive