Ledig stilling ved NHH Executive

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig stilling som seniorkonsulent bedriftsinterne programmer. Stillingen er lagt til NHH Executive.

13.11.2009 - Red.


NHH Executive (NHHE) tilrettelegger og markedsfører ulike studietilbud rettet mot personer som er i arbeid og som ønsker å styrke og videreutvikle sin kompetanse innenfor det økonomisk-administrative fagområdet. NHH Executive tilbyr både åpne og bedriftsinterne programmer. NHH ønsker å ekspandere virksomheten innen bedriftsinterne programmer.

Personen som ansettes vil være en del av avdelingens markedsteam og rapporterer til avdelingssjef, men vil også ha tett kontakt med NHHs fagstab.

Hovedarbeidsoppgaver vil være:
• relasjonsbygging mot store bedrifter/organisasjoner for salg av bedriftsinterne programmer
• følge opp eksisterende kunder
• følge opp kundehenvendelser
• bidra til oppbygging av en profesjonell markedsavdeling ved NHHE
• delta i det øvrige arbeidet ved NHHE, deriblant utvikling av websider og bruk av relevant IT-teknologi

Det kreves høyere utdanning i økonomisk-administrative fagområder, fortrinnsvis siviløkonom eller femårig mastergrad. Det vil være en fordel med erfaring fra salg/markedsføring, gjerne mot bedriftsmarkedet. Nyutdannede kan også søke. Kunnskap om bruk av IT i markedsføring vil bli vektlagt. I tillegg er det nødvendig med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

Den som blir ansatt vil arbeide i et interessant fagmiljø og vil ha mye ekstern og intern kontakt. Vi søker en person som er utadvendt og som kan dokumentere evne til å samarbeide
med andre. En må regne med en del reisevirksomhet i stillingen.

Etter- og videreutdanning er et viktig strategisk satsingsområde for Norges Handelshøyskole, og vi kan love interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig utvikling.

Stillingen har kode 1363 - seniorkonsulent og lønnes etter statens regulativ i ltr. 48 - 55, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til Elisabeth Løvenholm, tlf. 55 95 96 08, eller Elisabeth.Lovenholm@nhh.no.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 28.11.2009.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive