Intern utlysning: Ledig vikariat ved NHH

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig et vikariat som førstesekretær/konsulent. Tilsettingsperioden er foreløpig for et år med mulighet for forlengelse. Stillingen er lagt til studieadministrasjonen.

25.03.2009 - Red.


Vi søker etter en fleksibel person som kan inngå i vår travle førstelinjetjeneste i Infosenteret med bl.a. følgende arbeidsoppgaver:

• studieadministrative arbeidsoppgaver som enkel saksbehandling, generell veiledning og publikumsservice
• daglige kontor- og driftsoppgaver
• støttefunksjon i forbindelse med eksamensavvikling

For stillingen kreves minimum treårig videregående skole (førstesekretær) samt minimum ett års høyere utdanning (konsulent). Spesialkompetanse innenfor stillingens fagområde er ønskelig og vil bli tillagt vekt ved tilsetting. Manglende formell utdanning kan kompenseres med lang relevant praksis.

Personer med kjennskap til universitets- og høyskolesektoren og erfaring fra tilsvarende arbeid vil bli prioritert. Videre kreves fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen, og det er en fordel med erfaring med studieadministrative datastøttefunksjoner. God skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk, er en forutsetning.

Vi ønsker oss en selvstendig, initiativrik, effektiv og systematisk person. Ved vurdering av søkerne legges det også vekt på utpreget serviceinnstilling og gode samarbeidsevner.

Stillingen har kode 1063 - førstesekretær og lønnes etter statens regulativ i LR 10, ltr. 28 - 38 eller kode 1065 - konsulent og lønnes etter statens regulativ i LR 17, ltr. 32 - 42, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Inger Marie Milde, tlf. 55 95 95 02 eller studiesjef Jorun Gunnerud, tlf. 55 95 99 84.

Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 7.4.2009.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive