Hva jobber du med, egentlig, Eivind Drange?

Endelig fredag

Den faste spalten Endelig fredag gjør comback etter vinterferien. Dagens gjest er Eivind Drange i studieadministrasjonen. Det innebærer blant annet en påminnelse om at avspark er nær for årets eliteserie i fotball.

12.03.2009 - Kristian T. Marthinsen


Eivind Drange
Eivind Drange.

Navn: Eivind Drange
Stilling: Seniorkonsulent
Alder: 43
År på NHH: 4

Rekruttering av studenter til fulltidsstudiene. I det ligger mange ulike oppgaver gjennom året, som utarbeidelse av alt informasjons- og profileringsmateriell samt organisering og klarlegging av messe- og skolebesøk. Der bruker vi en god del studenter som også skal læres opp.

I tillegg arbeider jeg en del med annonsering, både med utforming av annonser og avtaler med leverandører. Men i år er det ikke så mye av det i og med at vi har kuttet til beinet. Jeg jobber også en del med særskilte tiltak. Nå er det Jentedagen som snart står for dør. Utover det er jeg teamleder for rekruttering og opptak, og i det ligger det både personal og budsjettarbeid.

Hva har du gjort den siste uken?
Den siste uken har jeg i hovedsak jobbet med Jentedagen, arbeidsmarkedsundersøkelsen som jeg er ansvarlig for, og så har jeg drevet med litt mediaoppfølging. BT hadde en litt uheldig sak sist søndag som jeg har svart på i dagens BT (torsdag 12. mars). Litt veiledning av studenter må man jo også få plass til.

Hva er det kjekkeste med jobben?
Variasjonen. Rekrutteringsarbeidet er veldig sesongvariert. Tidlig høst brukes til å planlegge, seinhøsten til å utarbeide profileringsmateriell, i januar og februar er det messer og skolebesøk som skal gjennomføres og deretter er det evaluering som står på tapetet.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?
Jobber hjemme, hehe. Nei, hva gjør jeg? Jeg bruker en del tid med gode venner, gjerne med både mat og vin.

Du vinner førstepremien i Lotto - Hva gjør du?
Jeg ville ikke sluttet i jobben, men kanskje redusert stillingen litt. Jeg hadde nok slettet en del gjeld og bygget om hytten. Kanskje byttet det vraket jeg har av en Audi.

Hvis du var nødt til å velge andreledes hvilken utdannelse/yrke ville du valgt?
Det har jeg for så vidt gjort i og med at jeg holder på med en MBA i merkevareledelse. Men hvis jeg var 20 så hadde det nok blitt psykologi.

Hvilken film vil du anbefale?
Flere, men True Romance kommer høyt. Den har strålende skuespillerprestasjoner og en av tidenes beste monologer, og ellers en passende dose råskap.

Kremt! Er det ellers noe som du skal i gang med? (ledende spm, red.anm.)
Jeg må i hvert fall sette opp en skikkelig tabell slik at jeg vinner fotballtabellkonkurransen som Frank setter i gang hvert år. Vinneren premieres med vin, og alle på NHH kan delta. Det er litt trist å si det, men jeg tror nok det er Rosenborg som stikker av med seieren i år.



Tipp tabellen

Seriestarten er nær, og med den kommer sjansen til å bli med i den interne tabell-tippekonkurransen.

- Hvem vinner og hvem rykker ned i år? Tror du ikke at Brann vinner gull i år (lenge siden sist)? Hvordan går det med Vålerenga - Oslo og hele Norges stolthet? Serien begynner snart, og det er på tide å sette opp tabellen din, lokker organisatorene Frank Mortensen og Eivind Drange.

Konkurransen foregår via en tjeneste på vg.no og dreier seg om å sette opp tabellen slik en tror den vil være ved serieslutt i høst.

På VG-siden blir tabellene fra deltagere i NHH-gruppen samlet slik at alle kan følge utviklingen utover i sesongen.

Tidligere år har det vært 15-20 deltakere i den interne konkurranse.

- De som har vunnet tidligere, har enten vært fotballeksperter eller helt ukyndige. Begge typer har like stor sjanse for å vinne, lover arrangørene.

Intern innsats: Én flaske vin. På toppen kommer kr 20 ved registering på VG-tjenesten.

Nærmere praktisk informasjon om registering, innsats og frister får du ved å sende en mail til Frank Mortensen eller Eivind Drange.


Lenker vi liker

Denne uken har vi samlet to korte videoer som handler om ansiktsuttrykk. I tillegg har vi med en hvor vi heller bør si det handler om ansiktsinntrykk(ing)...

Dramatisk jord-ekorn: Se video på Youtube

Ung gutt med ondt øye: Se video på Youtube

Fotballsesongen er (uheldigvis) snart i gang: Se video




Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive