Gjesteforelesning med konserndirektør i Posten

CFO Gro Bakstad i Posten Norge AS holder gjesteforelesning på bachelorkurset i investering og finans tirsdag 31. mars. Forlesningen vil fokusere på omstilling og fornying i et konsern som har gått fra å være en monopolvirksomhet til å bli en stor aktør i et konkurranseutsatt marked.

26.03.2009 - Red.


Gro Bakstad
Gro Bakstad.

Konserndirektør Økonomi og Finans, Strategi og Utvikling (CFO) Gro Bakstad i Posten Norge AS holder gjesteforelesning i bachelorkurset BED030 Investering og finans tirsdag 31. mars kl. 12.15-13.15 i Aud. Max.

Gro Bakstad er siviløkonom og statsautorisert revisor fra NHH. Hun startet sin karriere i Arthur Andersen i 1990, har vært økonomidirektør i Ocean Rig og seniorrådgiver i det finansielle rådgivningsselskapet ProCorp.

I 2004 ble hun ansatt som økonomidirektør i Posten Norge, hvor hun i 2006 tiltrådte som konserndirektør.

I 2007 ble hun kåret til Årets økonomileder i Norge - en fagpris som utdeles av Siviløkonomene og Ernst & Young.

Gro Bakstad har ansvaret for konsernstaber innen økonomi, finans, innkjøp, juridisk, IKT, oppkjøp av virksomheter, strategi, myndighetskontakt og eiendom.

Hun har vært en sentral deltager i de strategiprosesser og omstillinger Posten Norge har gjennomført de siste årene, som har inkludert omfattende endringsprosesser og en rekke nordiske oppkjøp innenfor flere av selskapets virksomhetsområder.

Uavhengige verdivurderinger av selskapet i regi av Handelsbanken Capital Markets, viser en betydelig verdiskapning i løpet av de senere årene.

Forlesningen vil fokusere på omstilling og fornying i et konsern som har gått fra å være en monopolvirksomhet til å bli en stor aktør i et konkurranseutsatt marked.

Gjesteforelesningen er åpen for alle interesserte.

Dato: Tirsdag 31. mars
Tid: 12:15-13:15
Sted: Aud. Max.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive