Ny ansatt i Personalavdelingen

Yngvild Hjetland

Yngvild Hjetland hadde mandag sin første dag av som konsulent i Personal- og organisasjonsavdelingen. Hun skal arbeide med alt fra markeringer til fraværsregistrering.

05.05.2009 - Hallvard Lyssand


Yngvild Hjetland er ansatt i et ettårig vikariat i NHHs Personal- og organisasjonsavdeling. Hun får bl.a. ansvaret for alt som har med markeringer å gjøre, og skal dessuten arbeide med administrasjon av hybler på Hatleberg, fraværsregistrering, webredigering, tilbudsbrev til vitenskapelige assistenter m.m.

Hjetland har studert sosialantropologi, italiensk og markedsføring.

- Sistnevnte fag tok jeg på BI, men det skulle jeg kanskje ikke nevnt her, ler hun.

Hun kommer til NHH fra en stilling hos Temp-Team rekruttering og bemanning. Der jobbet hun - kanskje ikke helt overraskende - med rekruttering og bemanning.

- Jeg var mye ute hos kunder i ulike bransjer og deltok i hele prosessen fra utlysning til intervju og ansettelse av alt fra lagerarbeidere til revisorer, forteller hun.

- Hvorfor NHH og Personalavdelingen?

- Jeg ønsker å jobbe med og utvikle meg videre innen personalarbeid. NHH er en velkjent og solid institusjon. Jeg kjenner for eksempel mange som har studert her, og de har fortalt mye bra, sier Hjetland.

Hun slår fast at det er en overgang å komme fra et relativt lite til et langt større arbeidsmiljø, men at målet er å lære institusjonen NHH å kjenne og å utvikle seg videre yrkesmessig.

Etter litt over en halv dag på den nye arbeidsplassen er inntrykket godt.

- Jeg har blant annet fått en fin omvisning, og erfaringene så langt er svært positive, konstaterer Hjetland.


Yngvild Hjetland
Yngvild Hjetland.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive