Ledig stilling som organisasjonssekretær

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig en fast 50 % stilling som organisasjonssekretær med tiltredelse til høstsemesterets begynnelse. Stillingen er knyttet til administrativ- og teknisk driftsavdeling.

08.05.2009 - Red.


Organisasjonssekretæren vil i sin helhet arbeide for Norges Handelshøyskoles Studentforening (NHHS).

NHHS er en av Norges mest aktive studentforeninger, og har et meget bredt spekter av aktiviteter og tilbud som populærforedrag, konserter, idrettsarrangement, UKEN festivalen og næringslivssymposier. NHHS skal være åpen og inkluderende, og jobbe for en best mulig hverdag for studentene, både sosialt og faglig.

Arbeidsoppgavene vil være å assistere studentforeningen i det løpende kontorarbeid og foreningsarbeid. Arbeidet vil også i stor grad bestå av daglig kontakt med og informasjon til studentene ved høyskolen.

Arbeidstiden er 09.30 - 13.30, ni måneder i året (i periodene 15.8 - 15.12 og 15.1 - 15.6), samt 3,5 timer pr. uke som arbeidstaker kan fordele etter eget ønske (samme perioder).

Søkere bør ha videregående skole eller tilsvarende utdanning. Annen relevant kompetanse kan erstatte kravet til formell utdanning. Det kreves generelt gode datakunnskaper, og det forutsettes god engelsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Søkere som er initiativrike, fleksible og har gode samarbeidsevner vil bli prioritert. Søkere må kunne trives i et ungt miljø.

Stillingen har kode 1070 - sekretær og lønnes etter statens regulativ i LR 09, ltr. 22 - 32. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

Organisasjonssekretær Lena Håre
tlf.: 55 95 92 10
e-post: org.sek@nhhs.no

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 23.5.2009.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive