Ønsker bred debatt om strategiplan-utkast

NHH

Utkastet til ny strategiplan for NHH for perioden 2010-2013 er nå ute på høring med frist til 16. mars. Plan- og strategiutvalget (PSU) ønsker at planutkastet skal bli debattert både formelt på avdelings- og instituttnivå og mer uformelt på programmets nettside på Paraplyen.

05.02.2009 - Hallvard Lyssand


Les mer på Paraplyens temaside om den nye strategiplanen

Etter planen skal NHHs styre vedta ny strategiplan for perioden 2010-2013 i april. Denne uken ble høringsutkastet sendt ut til institutt, avdelinger, utvalg og organisasjoner.

PSU ønsker innspill, kommentarer og eventuelt endringsforslag til alle sider ved utkastet, og oppfordrer ansatte og studenter til å bruke anledningen til å ytre seg om viktige spørsmål som gjelder NHHs veivalg og prioriteringer for årene som kommer.

"Vi har hatt stor nytte av en åpen og god prosess i strategiarbeidet til nå, og håper at det også i denne siste fasen vil komme mange gode innspill og tilbakemeldinger," sier rektor Jan I. Haaland.

"Dette er en god anledning til å kunne si sin mening om og eventuelt påvirke det som skal bli NHHs strategiske handlingsplan for den neste 4-årsperioden," legger han til.

Debattforum

I løpet av høringsperioden skal det tilrettelegges for bred informasjon og debatt på avdelings- og instituttnivå.

Samtidig er håpet at det skal bli bredere uformell debatt om saken på tvers av avdelinger og institutt - ikke minst på nettet.

På strategiprogrammets egen side på Paraplyen er det etablert et debattforum spesielt for dette formålet.

Strategisk fundament og mål

Forslaget til ny strategiplan består av strategisk fundament og mål for høyskolens virksomhet.

Det strategiske fundament består av visjon, formål og verdigrunnlag. Visjon og formål fokuserer på høyskolens samfunnsoppdrag, posisjon og ambisjoner. Verdigrunnlaget gir en beskrivelse av hva NHH står for og hvilke verdier som blir høyt verdsatt ved høyskolen.

De konkrete målene i høringsutkastet er delt inn i kapitler for utdanning, forskning, formidling og samfunnskontakt, internasjonalisering og organisasjon og ressurser. Forslagene til mål kom opprinnelig fra ulike utvalg ved NHH og ble deretter justert noe av PSU.

Høringsfristen er 16. mars.

Discuss: New strategy plan

Upassende innlegg vil bli slettet. Inappropriate posts will be deleted.


Tråd Sender Siste innlegg
Grutte Gråskjegg
26.12.2014 08:15
Per Edgar Brutal Kukkvold
12.04.2014 18:07
Jan Banan
18.03.2014 14:53
Kjuagutt
11.09.2015 15:35

Strategiprogram 2010-2013

Strategisk fundament for NHH

Visjon og formål

NHH skal være en handelshøyskole av høy internasjonal klasse, og en drivkraft for samfunns- og næringsutvikling.
NHH skal utdanne mennesker for verdiskapning, velferd og bærekraftig samfunnsutvikling. NHH skal gjennom forskning, utdanning og formidling dekke kunnskapsbehov i bedrifter og andre virksomheter.

Verdigrunnlag

Kvalitet, integritet og respekt for andre er fundamentale verdier som ligger til grunn for all virksomhet ved NHH. Ansatte og studenter kjennetegnes ved at de er engasjerte, nysgjerrige og inkluderende.

Strategiske føringer

For å realisere visjonen om å være en handelshøyskole av høy internasjonal klasse ligger følgende strategiske føringer til grunn for målene for NHHs virksomhet.

Internasjonalisering

NHH skal befeste og videreutvikle sin internasjonale orientering og posisjon

Rekruttering

NHH skal tiltrekke seg fremragende studenter og medarbeidere

Kvalitetsutvikling av fag- og studiemiljø

NHH skal stå for fremragende undervisning og forskning

Les mer om mål for NHHs utdannings- og forskningsvirksomhet i høringsutkastet.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive