Kortbruk kutter reisekostnader

Bruk av TPC-kort gir besparelser ved bruk av SAS høypris- og fleksbilletter, og bruken av dette kortet blir nå obligatorisk. Det er også ønskelig at flere bruker kredittkort i forbindelse med reiser, men dette er fortsatt frivillig.

19.02.2009 - Red.


De senere årene har det blitt tatt en rekke grep for å effektivisere og rasjonalisere håndteringen av høyskolens reisevirksomhet.

Av grep som er tatt kan nevnes:

• Tilrettelegging for bestilling av reisetjenester på NHHs nyetablerte nettportal hos VIA Travel.
• Obligatorisk bruk av reiseregnings- og utleggsprogrammet Current.
• Høyskolen har avtale med SEB Kort Norge med tilbud om Diners eller Eurocard.

Det er fortsatt en del som bestiller billetter på SAS høyprisbilletter/fleksbilletter. For denne type billetter vil bruk av TPC automatisk gi en rabatt. Ansatte som bestiller slike billetter skal benytte TPC.

Høyskolens mål er at så mange som mulig benytter TPC kort. Det har likevel vært vanskelig å gjennomføre denne ordningen på frivillig basis, og ordningen blir derfor obligatorisk.

Bruk av kredittkort ved bestilling av reiser er fortsatt frivillig.

Alle ansatte ved NHH vil i disse dager få tilsendt mer informasjon og skjema for bestilling av kredittkort, TPC-kort og skjema for profilregistrering hos Via Travel.

Ansatte som allerede innehar disse kortene og er profilregistrerte skal ikke bestille på nytt.

Det vises forøvrig til økonomiavdelingens hjemmesider på nhh.no der alle forhold omkring høyskolens reisevirksomhet er nøyere beskrevet.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive