Hva forsker du på egentlig, Randi Vindegg?

Endelig fredag

Vår faste fredagsspalte lar deg atter bli litt bedre kjent med en NHH-ansatt. Dagens utvalgte er stipendiat Randi Christine Vindegg.

27.02.2009 - Kristian T. Marthinsen


Randi Christine Vindegg
Randi Christine Vindegg.

Navn: Randi Christine Vindegg
Stilling: Stipendiat på SOL
Alder: 34
År på NHH: 1,5

Jeg ser på kontraktshåndteringsprosesser og hvordan bedrifter kan bruke kontraktsledelsessystemer for å forbedre disse prosessene. Kontrakthåndtering er i dag håndtert på en lite effektiv måte. Kontrakter ligger i skuffer og skap, og det er ingen som har fullstendig oversikt.

Nå har det begynt å komme IT-systemer som skal hjelpe til med å ha en optimal arbeidsprosess rundt kontraktshåndtering. Jeg forsker på om, og på hvilke måter slike systemer faktisk kan bidra til å håndtere en slik prosess samt hvilket potensial disse systemene har. Leverandørene sier det skal være så fantastisk, men er det egentlig det?


Hva har du gjort den siste uken?
Det har vært en ganske travel uke. Det har vært mange møter i portalprosjektet (Randi er med i prosjektteamet for portalprosjektet, red.anm.). Det er veldig høy aktivitet i prosjektet, og det er mye å ta stilling til.

I tillegg har jeg jobbet med en gjesteforelesning jeg hadde i faget IT-prosjektledelse på onsdag. Jeg har også gjennomført et intervju med innkjøpsansvarlig i den bedriften hvor jeg samler inn data. Der er det en god del ting som må følges opp og tas stilling til. Og så har jeg skrevet litt på en artikkel som jeg skal presentere på en IT-konferanse i høst.

Hva er det kjekkeste med jobben?
Det kjekkeste er egentlig at jeg hele tiden lærer noe nytt og får utvikle meg selv.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?
Da jobber jeg, hehe. Nei, Jeg er stort sett sammen med ungene, og så blir det en god del jobb på kveldstid.

Ellers er jeg opptatt av interiør og leser en del interiørblogger. Jeg kjøper også en god del fine gamle møbler på loppemarkeder og Finn som jeg pusser opp. Det er mye fint og spennende der ute. Ellers gleder jeg meg til det blir vår og jeg kan begynne å pusle på ute i hagen. Det er kjekt.

Du vinner førstepremien i Lotto - Hva gjør du?
Jeg tror jeg ville nedbetalt huslånet. Ikke at huset er verdt så mange millioner akkurat, men. Jeg ville gitt litt til veldedighet og satt resten i banken.

Hvis du var nødt til å velge anderledes hvilken utdannelse/yrke ville du valgt?
Jeg tror nok jeg ville valgt et kreativt yrke. Nå er det jo egentlig et ganske kreativt yrke jeg har, men jeg tror jeg ville gått mer i retning av form og farge. Noe innen interiør, kanskje.

Hvilken bok leste du sist?
Jeg har nylig lest "Øya" av Victoria Hislop. Boka er basert på faktiske forhold om en øy i middelhavet hvor de sendte spedalske hvor de måtte leve resten av livet. Historien handler om en familie hvor flere generasjoner blir rammet av sykdommen og de utfordringer de utsettes for når de må flytte til øyen og hva som skjer når en av dem får dra hjem igjen når man finner en kur. Det er en god historie.


Lenker vi liker

Skremmende videoer

Å se seg selv i speilet om morgenen er sjelden en hyggelig opplevelse. Alle kan vel kjenne seg igjen i denne? Se video på Youtube

Småguttene har sett for mye på skrekkfilm. Far burde nesten vært anmeldt… Se video på Youtube

En liten jente er veldig klar på hva hun skal gjøre dersom hun blir skremt av monstre i huset. Se video på Youtube

SJOKOLADE!!!
EVU inviterer til sjokoladesmaking 18. mars. Les mer i Paraplyen og meld deg på her



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive