Energiforum-møte om CO2-deponering

Hva vet vi om CO2-deponering? Det er spørsmålet på Energiforum EFs temamøte 23. februar.

17.02.2009 - Hallvard Lyssand


Energiforum er et frittstående organ som arbeider for generering og formidling av kunnskap om og debatt omkring energispørsmål.

Både kunnskapsformidling og debatt er på agendaen når Energiforum inviterer til møte mandag 23. februar. Hovedspørsmålet lyder "Hva vet vi om CO2-deponering?".

Innledere er professor Petter Haugan og førsteamanuensis Jan Norbotten fra UiB og seniorgeolog Svein Eggen fra Gassnova.

Innledningsforedragene blir fulgt opp med paneldebatt ledet av seniorrådgiver Tom Therkildsen fra StatoilHydro. Det blir også åpnet for spørsmål og kommentarer fra salen.

Dato: Mandag 23. februar 2009
Tid:18:15-21:00
Sted: Radisson SAS Royal Hotel Bryggen

Lyser ut student-konkurranse

Energiforum har også lyst en konkurranse om de tre beste student-arbeidene innenfor feltene energi/energipolitikk, eller tema i skjæringspunktet mellom energi, klimaendringer og teknologi.

Konkurransen er åpen for master- og PhD-studenter ved nordiske utdannelsesinstitusjoner. Premiene er på kr 5000, og vinnerne får dessuten dekket reise og opphold til Bergen for å presentere arbeidene på Energiforums ECT-konferanse (Energy, Climate and Technology) i september.

Konkurransen er finansiert med midler fra Nordisk Energiforskning.

Innleveringsfristen er 30. juni 2009.


Energiforum EF

Energiforum EF er et frittstående og uavhengig organ for generering og formidling av kunnskap om energivirksomhet i bred forstand og debatt om energispørsmål.

Energiforum skal fungere som møteplass og kontakt- og nettverksorgan mellom forskning, næringsliv og myndigheter med tilknytning til energivirksomhet.

Energiforums styre blir ledet av professor Einar Hope fra NHH, og er ellers satt sammen av representanter fra UiB, Hordaland Fylkeskommune, BKK, Bergen Energi, Hordaland Olje og Gass, StatoilHydro og Naturvernforbundet Hordaland.

SNF tar seg av sekretariatoppgaver for energiforumet.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive