Ledige stillinger: Førstekonsulenter i studieadministrasjonen

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig tre faste stillinger som førstekonsulent knyttet til studieadministrasjonen.

22.09.2008 - Red.


Stillingene vil blant annet omfatte følgende:

* Opptaksarbeid i forbindelse med opptak til NHHs fulltidsstudier
Saksbehandleransvar for programutvalget for masterutdanningen
Administrativ støttefunksjon for dekanen for masterutdanningen

* Rekruttering til alle NHHs fulltidsstudier
Saksbehandleransvar for programutvalget for doktorgradsutdanningen
Administrativ støttefunksjon for dekanen for doktorgradsutdanningen

* Informasjonsarbeid, blant annet Studiehåndbok og nettsider
Timeplanlegging

Alle stillingene inkluderer generelle studieadministrative arbeidsoppgaver som saksbehandling, veiledning og informasjon.

For stillingene kreves høyere utdanning tilsvarende minimum bachelorgrad. Videre vil personer med relevant arbeidserfaring og god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren bli prioritert.

Det kreves god fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen, og det er en fordel med erfaring innen saksbehandling og tekstproduksjon.

Stillingene innebærer nært samarbeid med dekaner, og kontakt med studenter, fagstab og andre medarbeidere i administrasjonen.

Vi søker personer som kan arbeide både selvstendig og i team. Personene må ha god skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. I tillegg søker vi personer som er effektive, analytiske, løsningsorienterte, fleksible og utadvendte.

Stillingene har kode 1408 førstekonsulent og lønnes etter statens regulativ i LR 22 ltr. 40 - 50 avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 prosent som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Nærmere informasjon om stillingene kan fås ved henvendelse til studiesjef Jorun Gunnerud, tlf. 55 95 99 84, eller kontorsjef Kjersti Berg Danilova på telefon 55 95 92 15.

Søk stillingene på www.nhh.no/omnhh innen 4.10.2008. Søknaden må inneholde informasjon om hvilken eller hvilke av de tre stillingene det søkes på.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive