Hvis du var finansminister…

Kristin Halvorsen og Per Kristian Foss (foto: Paul Amundsen)

Tirsdag 23. september inviteres alle ansatte på NHH og interesserte studenter til å møte medlemmer av Bergen Næringsråd og andre lokale næringslivsledere til frokost og Lehmkuhlkonferanse. Lehmkuhlkonferansen finner sted i forkant av den tradisjonsrike Lehmkuhlforelesningen.

11.09.2008 - Knut André Karlstad


Lehmkuhlkonferansen er blitt en årlig møteplass mellom NHH og regionalt næringsliv. Det er ønskelig at fagstaben er godt representert. Årets tema er knyttet opp til Kristin Halvorsen som årets Lehmkuhlforeleser. Hovedtemaet er derfor Hvis du var finansminister…, noe vi håper vil spore både NHH'ere og bedriftsledere til debatt.

Til å innlede om hovedtemaet har professor Øystein Thøgersen sagt seg villig til å orientere om en finansministers utfordringer i innlegget Finanspolitiske utfordringer i en rik oljeøkonomi med kravstore velgere. Et panel med NHH'ere og bedriftsledere vil så engasjere salen til debatt om hva en sjøl vil gjøre om en var finansminister.

I tillegg vil professor Siri Pettersen Strandenes ha innlegg om bedrifters samfunnsansvar for å slå an tonen for temaet for Næringsrådets årskonferanse i november. Videre blir det korte innlegg av rektor Jan I. Haaland, leder av studentenes NHH-Symposium Elisabeth Erdal Rønneberg og adm. dir. Marit Warncke i Bergen Næringsråd.

Like etter frokostmøtet arrangeres Lehmkuhl-forelesningen i Aulaen. Vi håper å se så mange som mulig.

Påmelding til frokostmøtet via Næringsrådets hjemmeside (også NHH'ere må registrere seg her, det koster ingenting).

Frokostmøte i samarbeid med Bergen Næringsråd
Kl. 08:30-09:00: Frokost for påmeldte til Lehmkuhlkonferansen
Kl. 09:00-10:50: Lehmkuhlkonferanse Hvis du var finansminister....
Sted: Finn E. Kydlands auditorium

Lehmkuhlforelesning med finansminister Kristin Halvorsen
Tittel: Den nordiske velferdsmodellen
Tid: 11:15-12:00 (dørene åpnes kl. 10:50)
Sted: Aulaen


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive