Fem og tyve år med pikesang

Andrea Hatlinghus og Madeleine Knap (foto: Jens Frølich Holte)

NHHs eneste pikekor feirer 25-årsjubileum denne helgen. Med et storslagent jubileumsshow håper de å kunne trene publikums lattermuskler.

03.10.2008 - Jens Frølich Holte


Denne høsten kommer jubileene i studentforeningen som perler på en snor. Blandetkoret Optimum var først ut, og Direksjonsmusikken feirer 45 år i slutten av oktober. Neste i rekken er pikekoret Sangria. Fredag er det duket for stort jubileumsshow i Aulaen, og Sangrias jubileumsgeneral Eva Langaas kan love noe for en hver smak.

- Vi skal få vist frem jentenes mange ulike talenter. Her blir det både musikk, sang og sceneinnslag, forklarer Langaas.

Heltidsjobb

Korpikene startet planleggingen av jubileet tidlig i 2007, og nå på tampen jobbes det intensivt. De fleste har jobbet mer enn åtte timer om dagen de siste ukene, blant annet med å øve inn numre til showet.

- De siste to ukene har jubileet definitivt vært en heltidsjobb, medgir Langaas.

Fra hele landet

I tillegg til studenter og ansatte fra NHH, har mange tidligere Sangria-medlemmer for lengst krysset av denne helgen i almanakken.

- Vi venter over seksti av våre "pensjonister" til jubileet. Mange tar turen fra Oslo, men vi får også besøkende fra Tromsø og Kristiansand, sier Langaas.

Arrangementet på fredag starter med en champagneaperitiff klokken 19:00. Selve showet braker løs klokken 20:00, og billetten koster femti kroner. Etter showet er det duket for fest - naturlig nok med temaet "bursdagsfeiring". Billetter selges hos Org. sek. og i døren.

Sangria 25 år
I BILLETTLUKEN: Andrea Hatlinghus og Madeleine Knap står på stand og selger billetter til Sangrias jubileumsshow.
Foto: Jens Frølich Holte

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive