Sommerfest med seminar, grillmat og dans - 12.juni

Klart for sommerfest ved NHH

Hans Geelmuyden kommer, Marit Reutz kommer og rektor vil gjerne se deg til stede. Det starter med faglige innlegg og heftig meningsutveksling om NHHs posisjon og framtidsutsikter. Strategidiskusjonen etterfølges nemlig av morsomt, sommerlig samvær med f(r)uktig vinsmaking, grilling og variert underholdning. English version.

23.05.2008 - Red.


Jan I. Haaland, Marit Reutz og Hans Geelmuyden
Jan I. Haaland, Marit Reutz og Hans Geelmuyden deltar på NHHs sommerfest.

- Rektoratet inviterer alle tilsatte til et felles fagseminar 12. juni som erstatning for de tidligere dialogmøtene på instituttene. Utfordringen har vært å få dette til å passe med styremøtet samme dag hvor Marit Reutz og Hans Geelmuyden vil være til stede. Derfor har vi kommet til at det bør kombineres med sommerfest for alle ansatte i hele NHH-miljøet, sier leder av arrangementskomiteen John A. Andersen.

Vinsmaking

I følge det tentative programmet inviteres alle til en velkomstdrink kl. 17:15 utenfor Aud. Jan Mossin og Aud. Agnar Sandmo.

Det faglige programmet innledes av rektor Jan I. Haaland. Hans Geelmuyden vil utfordre alle deler av NHH fra studenter til styret, mens Marit Reutz etter mange år som eksternt styremedlem skal si sin ærlige mening uten bånd på seg selv. Det bør inspirere til engasjerte innlegg fra så mange som mulig før festen begynner.

Festen starter med vinsmaking fra ulike land hvor NHH har gode samarbeidsrelasjoner. Vi fortsetter med god vegetar- og grillmat. Det hele krydres med solid underholdning som vil løse på lattermusklene, hjernevinningene og danseføttene.

Meld deg på!

- Det er bare å sette av 12. juni i kalenderen så fort som mulig. Vi håper å se så mange som mulig fra NHH, SNF og AFF. Meld deg på straks, oppfordrer John som mener dette er en perfekt anledning til å se NHH-miljøet i nytt lys og kose seg i lag med gode kolleger foran det vi tror blir en varm og solfylt sommer.

Jeg vil melde meg på sommerfesten!

Listen over påmeldte.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive