Beste masteroppgave i samfunnsøkonomi

Avhandlinger (foto: Knut André Karlstad)

Institutt for samfunnsøkonomi arrangerer konkurranse for beste masteroppgave innenfor samfunnsøkonomi. Prisen tildeles en gang i året, og er på 10.000 kroner.

02.05.2008 - Red.


Vinneren vil også bli invitert til å presentere sin oppgave på det årlige instituttseminaret til Institutt for samfunnsøkonomi. Prisen tildeles uavhengig av valgt profil, men er åpen for alle studenter som skriver oppgave innenfor det samfunnsøkonomiske feltet.

- Vi utlyser denne konkurranse for å få opp engasjementet for å skrive en god masteroppgave, og så er det en god anledning til å synliggjøre de virkelig gode arbeidene som blir levert inn, sier instituttstyrer på samfunn, Bertil Tungodden.

Masteroppgaven må være innlevert for sensurering i løpet av de siste 12 måneder. Frist for å levere inn masteroppgaven er 1. juli 2008. Oppgavene leveres på Institutt for samfunnsøkonomi ved Turid Elvebakk (kontor C302, 3. etg. i høyblokken).

Prisen og diplom for beste oppgave blir tildelt etter 1. september 2008. Bedømmelsen foretas av en komité oppnevnt av Institutt for samfunnsøkonomi.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive