Styremøte denne uken

NHH-styret (foto: Asle Haukaas)

Torsdag er det klart for semesterets siste styremøte på NHH. Sakslisten bærer også denne gang preg av strategi- og økonomisaker.

10.06.2008 - Knut André Karlstad


Arbeidet med nytt strategisk handlingsprogram er i full gang, noe som vil bli presentert i Paraplyen i den nærmeste fremtid. På torsdagens styremøte vil strategisk fundament og forslag til overordnet struktur for strategiarbeidet bli diskutert.

Vi minner også om at alle NHH-ansatte invitert til strategiseminar og sommerfest senere samme dag.

Ny MRR-struktur

Fra høsten av legges Masterstudiet i regnskap og revisjon (MRR) om, slik at det består av ett semester med kurs, ett semester med selvstendig arbeid og to semestre med integrerte kurs (profesjonsdelen). I den forbindelse er det laget et forslag til ny forskrift for MRR-studiet, hvor det i forhold til tidligere er enkelte endringer, blant annet i kravet til mastergraden og adgang til studiet for interne studenter.

Høyskolens økonomi

Også denne gang vil det være flere økonomisaker. Endelig årsregnskap for fjoråret legges frem, samtidig som økonomirapporten for årets første tertial er klar. I tillegg vil styret behandle revidert budsjett for 2008.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive