Re: UKEN

UKEN

Det snekres, sys og danses i stor stil på NHH om dagen. Om en snau måned går startskuddet for UKEN 08 og revysjefen lover tidenes revy. NHH-ansatte inviteres spesielt til forestillingen 26. februar, med mulighet for middag i revyrestauranten før forestilling.

28.01.2008 - Knut André Karlstad


På grunn av årets tidlige påske starter UKEN allerede 21. februar, noe som er tre uker tidligere enn vanlig.

- Det merkes spesielt godt i revyseksjonen, forteller årets revysjef, Fredrik Brede Loennecken. - Vi har fokusert på å ha flere numre og musikk klare før jul for å ligge foran skjema, spikre navn og konsept i romjulen og starte rett på innøving av sketsjer og numre med alle på plass over nyttår. I dag er byggingen av scenen godt i gang og alle grupper i full sving. Likevel er det ikke til å komme bort i fra at vi må stå på for fullt de neste ukene for å få alt på plass. Men jeg er ikke i tvil om at vi kommer i mål og leverer tidenes UKErevy til Urpremieren den 21. februar, slik alle revyer før oss har gjort det, fortsetter han.

re: Revy
Re: Revy er navnet på årets UKErevy og slik ser plakaten ut.

Show for bergenserne
Hva skal revyen hete i år?
- Årets revy heter re: Revy, og er et resultat av at relansering er i vinden som aldri før. SAS relanserer service i form av en kopp kaffe, BA relanserer sin avis og gir oss... en avis! Da vil vi relansere revy. Som rød tråd ønsker vi kort og godt å relansere humor i bergensernes hverdag og servere kjente og kjære revyelementer som humor, sang og dans i et forrykende show.

Hva kan vi forvente oss når teppet går opp i februar?
- Årets revy har fokus på humor, Bergen og show. Instruktører med erfaring fra revy, TV, radio og standup skal lede an i produksjonen av morsomme tekster, sammen med tekstgruppen og andre kreative studenter. Tradisjonen tro er bergensere i alle aldre kjernepublikummet og målet er at de skal le til de griner - gjerne av seg selv, sier Loennecken.

Ansattforestilling
Revynavnet ble sluppet ut av sekken for allmennheten på UKEcruise til Newcastle for et par uker siden, og revyen har allerede solgt over 1.500 billetter. På torsdag ble hele programmet presentert, og på lørdag ble billettkontoret - den grønne UKEbussen - åpnet i Bergen sentrum.

NHH-ansatte inviteres spesielt til forestillingen tirsdag 26. februar. Man vil da få servert en treretters middag med kamskjellsuppe, reinsdyrstek og crème brulée, i tillegg til mottagelse og revyforestilling. Prisen for hele pakken er 523 kroner.

Det er også mulig å kun melde seg på mottagelse og revy. Da er prisen 220 kroner.

Påmelding må sendes til Vivi Berdal på sentralbordet senest mandag 4. februar.


UKEN 08

* UKEN 08 varer fra 21. februar til 9. mars.

* På programmet står den prisbelønte UKErevyen, konserter, seminarer og arrangementer for barn og eldre.

* Fullstendig program og nyheter om festivalen ligger ute på uken.no.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive