Nyansatt i Studieadministrasjonen

Kjetil Sudman Larssen
Foto: Kristian Tindeland Marthinsen

Kjetil Sudman Larssen (27) er nylig ansatt på opptakskontoret ved NHH.

25.01.2008 - Andreas Bjørbak Alnæs


Larssen har en mastergrad i sammenlignende politikk fra UiB i tillegg til fransk og sosiologi på lavere nivå. Ved siden av studiene har han hatt forskjellige stillinger innen studenttjenester og opptakskontoret til UiB. Han har også vært aktiv i ulike fagutvalg ved universitetet.

27-åringen er født i Bergen, men oppvokst på Lillehammer, og ønsker likevel å bli akseptert som bergenser til tross for sin tydelige østlandsdialekt. Larssen vil være ansvarlig for opptaket gjennom Samordna opptak, i tillegg vil han være sekretær og saksbehandler for Programutvalget for Bachelorutdanninga.

- Det virker som en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver, og det ligger i Bergen, svarer han på hvorfor han ville jobbe på NHH.

- Hva er dine interesser?
- Være med gode venner, politikk, språk og å reise. Noen påstår også at jeg er over gjennomsnittlig opptatt av god mat og vin. Konkurranseinstinktet våkner raskest når noen sier ordet quiz, og som avdanket svømmer er jeg dessuten glad i all aktivitet som skjer i, på og rundt vann.

Vi ønsker Kjetil velkommen til NHH.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive