Småbruket fremstår i ny drakt

Småbruket

Småbruket har denne høsten gjennomgått store forandringer. Takket være velvillige donasjoner har hytten fått ny kledning, nye vinduer og begge hyttene har fått hver sin terrasse med tilkomst både fra terrenget og innefra hytten.

04.12.2008 - Red.


Terrenget bak hytten er senket for å gi plass til større snømengder som raser fra taket. Furutreet som stod her er blitt omgjort til ved. Terrenget foran hytten er også planert og utvidet.

De nye vinduene er utstyrt med sprosser, noe som gir hytten et koselig preg. De nye vinduene er ferdigmalt fra fabrikk, bordkledningen og terrassedekket er av trykkimpregnert trevirke og de tre nye veggene er tilleggsisolert, noe som nok vil gjenspeiles i strømregningen.

Skjulte problemer kom for dagen under renoveringen. Dette førte til en del arbeid som ikke var med i den opprinnelige planen. For eksempel måtte drageren over stuevinduene skiftes da den gamle var ødelagt, kjellerdøren måtte snus og taksperrene mot sør måtte forsterkes. En del råttent stenderverk måtte i tillegg skiftes ut.

Noe innvendig oppussing er satt i gang. Foreløpig er begge soverommene i hytte B malt med lys panellakk. Sengesidene er malt og det er montert rullegardiner i matchende farge.

Hyttestyret håper at mange får lyst til å ta "den nye hytten" i bruk i vinter. Påmelding skjer på liste på postrommet, eller direkte til Atle Liland (59481).

Småbruket
IDYLLISK. Småbruket, anno november 2008, i ny drakt.
Småbruket, altaner
NYE ALTANER. Begge hyttene har fått nye terrasser, med tilkomst både fra terrenget og hytten.
Sovekøye
TIL KØYS. Soverommene i hytte B er nymalte med lys panellakk.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive