Stilling som kontorsjef - Institutt for strategi og ledelse

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig stilling som kontorsjef. Stillingen er lagt til Institutt for strategi og ledelse.

01.09.2008 - Red.


Styrer, varastyrer og kontorsjef utgjør instituttets ledelse. Kontorsjef ivaretar kontinuiteten i instituttledelsen. Ledelsen har i fellesskap ansvar for forskning, undervisning og administrasjon. Styrer, varastyrer og kontorsjef samarbeider om fagpolitiske, personalpolitiske og administrative retningslinjer. Kontorsjefen har videre et ansvar for å holde seg oppdatert på eksterne finansieringskilder og aktuelle satsningsområder innenfor forskning og undervisning. Kontorsjefen skal bistå styrer i det strategiske utviklingsarbeidet for enheten, med hensyn til forskning, undervisning og administrasjon.

Som følge av organisatoriske endringer vil arbeidsoppgavene over tid kunne endres.

Søkere til stillingen må ha høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå (eller tilsvarende). Ved vurdering av søkerne legges det vekt på relevant praksis fra administrasjon og ledelse, med vekt på resultatansvar, selvstendighet og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne vil bli vektlagt. I tillegg må engelsk beherskes muntlig og skriftlig. Kjennskap til instituttets fagområde vil være en fordel.

Stillingen lønnes som kontorsjef i kode 1054, ltr. 44 - 60, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 prosent som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn, samt kvinner oppfordres til å søke stillingen.

Utfyllende opplysninger om stillingen kan fås ved å henvende seg til styrer Tor Fredriksen, tlf. 55 95 95 62 (tor.fredriksen@nhh.no). Mer informasjon om instituttet finnes på vår hjemmeside http://www.nhh.no/sol/.

Søk stillingen på www.nhh.no/omnhh innen 20.9.2008.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive