Sykle til jobben-aksjonen 2007

«Sykle til jobben»-aksjonen 2007 startet 2. mai. I år gjør Høyblokkens Idrettslag en ny vri på aksjonen og velger å stå utenfor den landsdekkende aksjonen. Deltakere kan du sykle, jogge, bruke rulleskøyter eller "apostlenes hester" for å delta i aksjonen.

07.05.2007 - Red.


Hele NHH-miljøet er velkommen til å delta!

Det er flere grunner til at bedriftsidrettslaget har bestemt å holde seg utenfor den nasjonale aksjonen.

- Blant annet synes vi den landsdekkende aksjonstiden er for kort. Det er for omstendelig å melde seg på og det er vanskelig å registrere aktivitetsdager. Vi satser på registrering av aktivitet i perioden 2. mai til og med 31. august ved å bruke dette skjema, og vi premierer slik som vi har gjort før om årene, forteller Signe Morvik.

Blir du med?
Alle ansatte skal ha fått et skjema i sin postkasse, det sender du i retur til Signe P. Morvik innen 5. september. Skjemaet ligger også tilgjengelig for nedlasting nederst på denne siden.

Som tidligere blir det en premie til den som har flest aktive dager, og ved stor deltakelse blir det flere premier som trekkes ut blant alle deltakerne.

Skriv på, enten du sykler/jogger/går en dag denne perioden eller du deltar mange av dagene!

- Det er selvfølgelig lov å være aktive både før og etter at aksjonen er over, men det hadde vært flott om vi klarte å få med mange i denne perioden.

For mer informasjon, ring Signe på tlf. 59 477 eller send en e-post til: Signe.Morvik@nhh.no.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive